Кінопрем'єри тижня: що дивитись у кінотеатрах Києва з 12 по 19 травня.
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 12 по 19 травня
Дозвілля та їжа
13 травня 2022 17:22
Кінопрем'єри тижня: що дивитись у кінотеатрах Києва з 12 по 19 травня. Фото: usa.firenews.video

Війна змусила нас жити у новій реальності. З 24 лютого змінилося життя кожного українця та українки. Але, незважаючи на весь біль та страждання, що випали на долю нашого народу, ми повинні жити, повертатися до роботи та відволікатися від постійних переживань.

Vgorode подивився, які фільми виходять у прокат цього тижня, і розсортував за їхнім рейтингом. Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

Не забудьте передплатити Telegram-канал "Диван зачекає". Це найкращий гід по Києву.

Бетмен

Рейтинг IMDB: 8/10

Детектив. США, 2022 р.

Режисер: Метт Рівз

У ролях: Роберт Паттінсон, Зої Кравіц, Пол Дано

Минуло майже два роки, як Бетмен з'явився на вулицях Готема. Самотній борець за правосуддя став втіленням розплати жителям міста. Міста, що кишить корумпованими чиновниками. Там Брюс Вейн може довіряти лише двом людям: Альфреду Пенніворту та лейтенанту Джеймсу Гордону. Якось Бетмен зустрічає загадкового вбивцю, який по-садистськи переслідує еліту Готема. Слід дивовижних доказів веде розслідування найкращого детектива до пекла злочинного світу, на дно Готем-сіті. Там він зустрічає Селіну Кайл/Жінку-кішку, Освальда Кобблпота/Пінгвіна, Кармайна Фальконе та Едварда Наштона/Загадника. Коли доказів стає більше, масштаби планів злочинця починають набувати контурів.

Белфаст

Рейтинг IMDB: 7.3/10

Драма. Великобританія, 2021

Режисер: Кеннет Брана

У ролях: Джуд Хілл, Катріна Белфі, Джеймі Дорнан

Дев'ятирічний хлопець змушений вчитися жити у світі, який одразу став іншим. Все, чого він звик, ніколи не буде таким, як раніше. Незмінними залишаються лише радість, сміх, музика та справжня магія кіно.

Побачення у Парижі

Рейтинг IMDB: 5.4/10

Драма, комедія. США, Франція, Італія, 2021

Режисер: Серджо Кастеллітто

У ролях: Серджо Кастеллітто, Береніс Бежо, Матільда Де Анджеліс

У Вінченцо дві пристрасті в житті: власна маленька книгарня в Парижі та дочка Альбертіна, яка змушена залишатися вдома через нещасний випадок, що стався з нею кілька років тому. Але одного разу в його життя вривається Йоланда – життєрадісна симпатична акторка, готова перевернути все догори дном і змусити всіх почуватися щасливими!

Гра тіней

Рейтинг IMDB: 4.7/10

Трилер. США, Китай, Австралія, 2022

Режисер: Марк Вільямс

У ролях: Ліам Нісон, Ейдан Квін, Тейлор Джон Сміт

Тревіс Блок - секретний урядовий агент, який виконує завдання з ліквідації оперативних співробітників, робота яких була розкрита. При виконанні чергового завдання він розкриває смертельну змову у своїй організації, що йде у вищі ешелони влади.

Фестиваль "Канни-2021"

Короткометражний. Великобританія, Чехія, Південна Корея, Бельгія, Ісландія, 2022

Можна вічно дивитись на вогонь, воду та фільми Канського фестивалю, які "Фестиваль синема" поспішає подати на суд українського глядача щороку. Цього разу ми ділимося справжньою перлиною фестивалю: переможці секції Cinefondation, які посіли перше та друге місце, картина з основної програми, яку журі нагородило особливим призом, але це ще не все: один з наших сюрпризів – мультфільм, у якому голос одного з героїв належить актрисі із Гаррі Поттера. Пронизливі, емоційні та незвичайні картини з усіх куточків світу – це видовище, яке не слід пропускати.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах