Кінопрем'єри тижня: що дивитись у кінотеатрах Києва з 23 по 30 червня.
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 23 по 30 червня червня
Дозвілля та їжа
24 червня 2022 13:48
Кінопрем'єри тижня: що дивитись у кінотеатрах Києва з 23 по 30 червня. Фото: rollingstone.com

Війна змусила нас жити у новій реальності. З 24 лютого змінилося життя кожного українця та українки. Але, незважаючи на весь біль та страждання, що випали на долю нашого народу, ми повинні жити, повертатися до роботи та відволікатися від постійних переживань.

Vgorode подивився, які фільми виходять у прокат цього тижня, і розсортував за їхнім рейтингом. Цього тижня на українців чекає лише одна прем'єра.

Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

Не забудьте передплатити Telegram-канал "Диван зачекає". Це найкращий гід по Києву.

Світ Юрського періоду 3: Домініон

Рейтинг IMDB: 6/10

Науково-фантастичний бойовик. США, Мальта, 2022

Режисер: Колін Треворроу

У ролях: Кріс Пратт, Брайс Даллас Ховард, Лора Дерн

Культова франшиза є продовженням «Світу юрського періоду 2» (2018) та є шостою частиною франшизи «Парк юрського періоду».

Це новий розділ із життя динозаврів у XXI столітті. Дія фільму відбувається через чотири роки після подій попереднього фільму, динозаври тепер живуть поруч із людьми по всьому світу та намагаються співіснувати в одній екосистемі. Але іноді це призводить до фатальних наслідків.

Після знищення острова Нублар динозаври вирвалися на волю та заповнили планету. Людям вдається підтримувати тендітну рівновагу, що визначає мирне співіснування Землі. Але як довго людина зможе зберігати своє панування, живучи по сусідству з найстрашнішими істотами в історії?

У фільмі знялися такі актори, як Кріс Претт, Брайс Даллас Ховард, Лора Дерн, Джефф Голдблюм, Сем Нілл, Омар Сі, Ізабелла Сермон, Джастіс Сміт та Даніелла Пінеда, які повторюють свої ролі із попередніх фільмів франшизи. до них приєдналися ДеВанда Уайз, Мамуду Аті, Кемпбелл Скотт, Скотт Хейз та Дічен Лахман. Дерн, Голдблюм та Ніл повторюють свої ролі із трилогії «Парк юрського періоду», з'явившись разом уперше після фільму 1993 року.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах