Кінопрем'єри тижня: що дивитись у кінотеатрах Києва з 12 по 19 січня.
Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 12 по 19 січня
Дозвілля та їжа
12 сiчня 2023 19:54
Кінопрем'єри тижня: що дивитись у кінотеатрах Києва з 12 по 19 січня. Фото: arcattoscana.org

На жаль, в Україні досі триває війна. Вона змінила життя кожного українця та українки. Але незважаючи ні на що, наш народ продовжує зберігати міцний бойовий дух і жити в нових умовах. Для перемоги України ми маємо повертатися до роботи та іноді відволікатися від постійних переживань.

Vgorode дізнався, які фільми виходять у прокат цього тижня і розсортував за їхнім рейтингом. Цього тижня на українців чекають три нові фільми. Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

Не забудьте передплатити Telegram-канал "Диван зачекає". Це найкращий гід по Києву.

Чоловік на ім'я Отто

Рейтинг IMDB: 7.3/10

Драма, комедія. США, Швеція, 2022

Режисер: Марк Форстер

У ролях: Том Хенкс, Маріана Тревіно, Крістіана Монтойя

Отто - гарний буркун, який через втрату дружини відмежувався від людей і давно забув справжній смак життя. Проте все змінюється, коли чоловік зустрічає молоду сімейну пару, що тільки-но поселилася по сусідству. Поступово життя Отто знову наповнюється справжньою дружбою та любов'ю.

Пригоди Тедді

Рейтинг IMDB: 6.3/10

Пригоди. Норвегія, 2022 р.

Режисер: Андреа Екербом

У ролях: Марте Клерк-Нільссен, Джон Ф. Брунгот, Вегард Странд Ейде

Якось на святковому ярмарку напередодні Різдва сталося несподіване: дівчинка помітила, як на верхній полиці кіоску лотерейного позіхнув наймиліший у світі плюшевий ведмедик. Маріанна загадала бажання, щоб вони стали найкращими друзями! Проте Тедді мав інші плани. Він сподівався, що його виграє заможний власник, разом з яким вони вирушать у світосвіту. Але коли Тедді опинився в темному коморі, він зрозумів, що будь-якою ціною повинен знайти вихід і знайти Маріанну. На шляху до цього, їх разом із новою подругою їжачкою Боллою чекатимуть неймовірні пригоди, сповнені веселощів та небезпек.

Магазин з привидами

Рейтинг IMDB: 4.4/10

Пригоди. США, 2022 р.

Режисер: Девід Поаг

У ролях: Донован Колан, Джейден Джей Сміт, Ділан Мартін Франкель

Напередодні Хеллоуїна у місті відкривається магазин жахів. Група друзів вирішує потай влаштувати у ньому веселу вечірку. Але раптово з'являється непроханий гість – таємнича примара магната-мільйонера. Його карколомні жарти та інші дуже дивні події не дадуть друзям забути це свято.

Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах