"Олідетрим" достроково зібрав кошти на реанімобілі

"Олідетрим" достроково зібрав кошти на реанімобілі.

"Олідетрим" достроково зібрав кошти на реанімобілі. Фото з відкритих джерел

Події
26 вересня 2022 17:30

Достроково завершено всеукраїнський проєкт "Підтримай себе - підтримай Україну" зі збору коштів на реанімобілі, які будуть відправлені в лікарні та шпиталі Миколаївської області.

Бренд вітаміну D3 на тиждень раніше запланованого зібрав 3 700 000 грн на закупівлю реанімобілів, перераховуючи 50% від кожної реалізованої упаковки "Олідетрим 2000".

- Для територій, де нині склалася складна гуманітарна ситуація, важливо, аби медики могли безпечно та в якомога стислі терміни евакуйовувати людей, забезпечити їх необхідною першою допомогою й доправити до лікувальних установ, - зазначають в Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

"Олідетрим" достроково зібрав кошти на реанімобілі."Олідетрим" достроково зібрав кошти на реанімобілі. Фото з відкритих джерел

Нагадаємо, що згідно з умовами проєкту, 50% від продажів кожної упаковки вітаміну D3 "Олідетрим 2000" були спрямовані на закупівлю реанімобілів.

Нині реанімобілі проходять технічний огляд і найближчим часом будуть доправлені в Україну. Медичний транспорт має сучасне обладнання: дефібрилятори, апарати штучної вентиляції легень, монітори пацієнта тощо, що дає змогу проводити невідкладні заходи дорогою до медзакладу.

Організатори вдячні всім за довіру та активне залучення до ініціативи "Підтримай себе - підтримай Україну", бо кожна покупка вітаміну D3 з аптек у період з 15 серпня по вересень допомогла швидко зібрати заплановану суму. Разом стаємо міцнішими, завдяки допомозі один одному, вірі в перемогу та підтримці близьких.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах