В Одесі за добу трапилося дві ДТП: постраждали пішоходи

В Одесі за добу трапилося дві ДТП: постраждали пішоходи.

В Одесі за добу трапилося дві ДТП: постраждали пішоходи. Скриншот відео facebook.com/odesapolice

Суспільство
24 вересня 2022 14:02

Протягом доби на дорогах Одеси сталося дві ДТП із потерпілими. Про це повідомили у пресслужбі Патрульної поліції Одеської області.

Так, учора вдень на вулиці Чорноморського Козацтва водій автомобіля Volkswagen під час маневрування зіткнувся із припаркованим автомобілем та наїхав на пішохода. Потерпілого доправили до лікарні. Подробиці події з'ясовує слідство.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Ще одна аварія сталася на перехресті вулиць Пантелеймонівської та Катерининської. Там водій автобуса здійснив наїзд на пішохода. Потерпілий звернувся до медустанови. На місці ДТП працювали патрульні поліцейські та слідчий.

За минулу добу одеські патрульні поліцейські обробили 773 виклики, перевірили 48 підозрілих осіб, доставили до відділення поліції 14 порушників комендантської години, виявили чотири факти незаконного обігу наркотичних речовин та зупинили десять п'яних водіїв.

Відео: facebook.com/odesapolice

Правоохоронці наголосили, що за водіння у нетверезому стані водієві загрожує штраф у розмірі 17 тисяч гривень та позбавлення прав на рік. За повторне порушення протягом року штраф зросте до 34 тисяч гривень, а прав позбавлять вже на три роки. Якщо ж порушення трапиться втретє за рік, то водієві доведеться сплатити 51 тисячу гривень штрафу. До того ж, порушника позбавлять права керувати транспортним засобом на десять років, а авто конфіскують.

Поліцейські вкотре закликають громадян бути пильними та не нехтувати правилами безпеки.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах