Фестиваль "Сказочное ремесло"

Афиша - Бесплатно - Фестиваль "Сказочное ремесло"

Афиша - Бесплатно - Фестиваль "Сказочное ремесло"

ФЕСТИВАЛЬ КАЗКОВЕ REMESLO – унікальна розважально-пізнавальна платформа Це нова історія, новий погляд на святкову галузь, що поєднує індустрію подарунків, організацію івентів та розваг. Напередодні Різдвяних та новорічних свят Казковий фестиваль REMESLO – це чудове місце, де сконцентровані найнеймовірніші ідеї для святкових подарунків та розваг і де кожен чудово та з користю проведе свій час, отримає позитивні емоції, дізнається про індустрію подарунків, знайде все, що необхідно для організації свого свята.

ПРОГРАМА ФЕСТИВАЛЮ Для кого наш захід? Шукаєте найкращі подарунки до свят для своїх рідних та близьких, для колег чи боса… і взагалі - для будь кого?

- Ми приготували найкрутіші речі та найнеочікуваніші ідеї подарунків. Вам необхідні ідеї для організації свого свята (Різдво, Новий Рік, ювілей, день народження, весілля тощо)?

– На фестивалі буде представлено все: найсмачніший кейтеринг; артисти різних жанрів; співаки; танцювальні колективи; компанії, що забезпечують обслуговування свята; а також ті, хто одягає, створює імідж, надає реквізит, декорує тощо. Ви цінуєте свій час та звикли з користю проводити дозвілля?

- Немає обмежень за віком або сімейним станом, оскільки ми для кожного приготували щось особливе. На Вас чекатиме дводенна змістовна програма заходів, творчі зустрічі з яскравими представниками індустрії, майстер-класи, лекції, тематична виставка товарів і послуг та розважальний концерт.

Ви маєте намір змінити своє життя, обрати професію для душі або знайти роботу?

- На фестивалі ми покажемо Вам, з чого складається ця індустрія, також Вам будуть представлені реальні вакансії. У Вас у родині старшокласники?

- Ми організували ярмарок освітніх програм, у якому будуть продемонстровані навчальні заклади, що готують фахівців цієї сфери. Тут Ви зможете отримати вичерпну інформацію та визначитися з вибором професії. У Вас є діти?

- Ми подбали про Ваших дітей, організувавши інтерактивні розважально-пізнавальні зони від найкращих дитячих фахівців.

Ви – професіонал, а івент-сфера – це ваш бізнес? - Саме для Вас ми створили креативну зону, де молоді талановиті виконавці покажуть Вам свою майстерність; на фестивалі Ви дізнаєтесь про тренди 2018 року в івент-бізнесі від експертів індустрії, знайдете партнерів та нові ідеї. Саме в нас, за короткий термін, Ви зможете обрати найкращих з них для співпраці.

Тільки 16-17 грудня в ТРЦ "АТМОСФЕРА" у Вас буде шанс зануритися у казкову атмосферу свята, відвідавши фестиваль КАЗКОВЕ REMESLO, де на Вас чекатимуть подарунки, сюрпризи, гарний настрій, смачна їжа від найкращих кулінарів країни, безліч ідей та занять для душі, а також розваги для Ваших дітей. Реєстрацію учасників за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/1JhcGSYQOGtZXWCMGVohO3ScP9J_rAh-ig4Q6bSbZ4jE/edit

Присоединяйтесь к соцсетям Vgorode.ua:
👉 Telegram-канал «Диван подождет» - это лучший гид по Киеву
👉 Facebook
👉 Viber
👉 Instagram

Это чат – пиши и читай 👇
Еще в разделе Бесплатно
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях