Образование в Канаде

Афиша - Лекции \ Мастер-классы - Образование в Канаде

Афиша - Лекции \ Мастер-классы - Образование в Канаде

Якщо ви мрієте, хочете, плануєте або вже готуєтеся до навчання в Канаді, запрошуємо вас на презентацію "Освіта та кар’єра в Канаді", яка відбудеться 20 лютого о 18:30 в Radisson Blu на Подолі. На презентації представники провідного канадського університету Thomson Rivers University розкажуть: Якою є канадська система освіти. Які спеціальності є та будуть затребуваними на канадському ринку праці. Які програми пропонує Thompson Rivers University. Які існують можливості стажування, працевлаштування та легалізації після навчання.

Які програми розроблені разом із роботодавцями та компаніями-партнерами університету. Вартість навчання та проживання в Канаді. Про можливість отримати стипендію на навчання. та багато-багато іншого. У вас буде можливість задати всі запитання, які вас цікавлять, а також отримати індивідуальну консультацію з питань навчання в Канаді. 

Чому Канада? Канадська освіта одна з найпрестижніших у світі. Найдоступніша вартість навчання серед всіх англомовних країн. Високі рівні життя та безпеки в країні. Можливість працювати під час навчання. Можливість залишитися в країні після навчання для отримання міжнародного досвіду роботи.

Присоединяйтесь к соцсетям Vgorode.ua:
👉 Telegram-канал «Диван подождет» - это лучший гид по Киеву
👉 Facebook
👉 Viber
👉 Instagram

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях