У центрі Києва відкривається PMHUB - хол з панорамною терасою і відкритим дахом для заходів

У центрі Києва відкривається PMHUB - хол з панорамною терасою і відкритим дахом для заходів - фото

У центрі Києва відкривається PMHUB - хол з панорамною терасою і відкритим дахом для заходів - фото

События
11 июня 2020 10:06

На честь відкриття майданчика, компанії, які представлять найцікавіші ідеї івентів, зможуть провести заходи безкоштовно.

Новий київський івент-простір PMHUB націлений на заходи для бізнесу, IT, Gaming & Entertainment галузей. Тут будуть проходити експертні конференції, хакатони, бізнес-сніданки, панельні дискусії, вебінари і навіть розважальні IT-стендапи. Крім того, в хаб можна буде прийти і безкоштовно попрацювати між івентами - локація стане вільним простором для зустрічі креативних людей міста.

Місія проекту - сформувати ідейне ком'юніті навколо сфери інновацій України. "Ми бачимо як зараз змінюються усі напрямки нашого життя і намагаємося відповідати змінам. Відкриваючи хаб з унікальним освітнім контентом, ми ставимо собі за мету створити креативний майданчик у центрі міста, який стане епіцентром розвитку високотехнологічних індустрій", - зазначає Дар'я Сьома, керівник проекту.

У центрі Києва відкривається PMHUB - хол з панорамною терасою і відкритим дахом для заходів фото 1У центрі Києва відкривається PMHUB - хол з панорамною терасою і відкритим дахом для заходів фото 1

PMHUB починає роботу із серії онлайн-заходів, серед яких - DevOps Fest, Parimatch Tech IT Ring, конференція Technologication і хакатон Hack the Tech. Parimatch Tech вже запланував низку заходів в партнерстві з PMHUB, і після закінчення карантину тут пройдуть конференції і мітапи. "Велике офлайн-відкриття заплановано на серпень 2020 року. На заході зберуться світові лідери IT і бізнес галузі", - резюмує Оля Сафіна, арт-директор PMHUB.

До того ж PMHUB оголошує конкурс: будь-яка компанія може запропонувати ідею свого івенту. Три найцікавіші заходи, за версією команди PMHUB, можна буде провести безкоштовно з 1 липня, якщо не буде посилення карантинних норм. Подати ідею на конкурс можна за посиланням.

  • У центрі Києва відкривається PMHUB - хол з панорамною терасою і відкритим дахом для заходів фото
  • У центрі Києва відкривається PMHUB - хол з панорамною терасою і відкритим дахом для заходів фото 1
  • У центрі Києва відкривається PMHUB - хол з панорамною терасою і відкритим дахом для заходів фото 2
  • У центрі Києва відкривається PMHUB - хол з панорамною терасою і відкритим дахом для заходів фото 3
  • У центрі Києва відкривається PMHUB - хол з панорамною терасою і відкритим дахом для заходів фото 4
  • У центрі Києва відкривається PMHUB - хол з панорамною терасою і відкритим дахом для заходів фото 5

У центрі Києва відкривається PMHUB - хол з панорамною терасою і відкритим дахом для заходів фото

PMHUB розташований у Києві за адресою Іоанна Павла II, 5 (вул. Патріса Лумумби, 5). Локація є простором з основним залом на 850 м2, великою терасою і відкритим дахом на 400 м2 з видом на Печерськ. Основний зал передбачає театральну посадку на 400 осіб, яку можна легко адаптувати під формат будь-якої події. Тераса і дах дозволяють не тільки комфортно зонувати заходи, але і створити неповторну атмосферу затишку і простору в центрі міста. Разом з ними майданчик може вмістити до 1000 відвідувачів.

У центрі Києва відкривається PMHUB - хол з панорамною терасою і відкритим дахом для заходів фото 2 1У центрі Києва відкривається PMHUB - хол з панорамною терасою і відкритим дахом для заходів фото 2

Крім того, PMHUB облаштований панорамним екраном 14 х 4,5 м з можливістю трансляції відео надвисокої чіткості. Професійне звукове та відеообладнання надали Front Pictures і "Лайтек". Одна з особливостей хаба - можливість проводити панорамні презентації в форматі кінотеатру і заходи на даху.

- Система на основі медіасерверів Screenberry дозволяє працювати в різних мультиекранних режимах, комбінуючи програвання контенту, захоплення сигналу, онлайн-трансляції, тощо. Два потужних лазерних проектора з роздільною здатністю 4K створюють на широкоформатному екрані яскраве і чітке зображення для перегляду відео в найдрібніших деталях. Екран може служити не тільки для презентацій і трансляцій, але і як фон для вечірок, - підкреслює CEO Front Pictures Юрій Костенко.

Розклад найближчих онлайн-івентів PMHUB:

  • 05-06 червня - DevOps Fest;
  • 03 липня - Parimatch Tech IT Ring;
  • 10 липня - конференція Technologication;
  • 25-26 липня - хакатон Hack the Tech;
  • 7 серпня - велике відкриття PMHUB.

Официальный сайт PMHUB

Facebook - PMHUB

YouTube - PMHUB

Instagram - PMHUB

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях