Мережа супермаркетів Novus відкрила новий магазин

Мережа супермаркетів Novus відкрила новий магазин - фото

Мережа супермаркетів Novus відкрила новий магазин - фото

События
23 июня 2020 13:38

"Із Novus потреба готувати зменшується або зовсім зникає" - якими кулінарними витворами будуть годувати відвідувачів у новому супермаркеті на Івана Пулюя, 8а.

Мережа супермаркетів Novus відкрила новий магазин фото 1Мережа супермаркетів Novus відкрила новий магазин фото 1

19 червня розпочав роботу новий магазин Novus у Солом’янському районі Києва. Судячи із кількості відвідувачів відразу ж після відкрття, можна зробити висновок, що новий Novus тут дуже доречний.

Мережа супермаркетів Novus відкрила новий магазин фото 2 1Мережа супермаркетів Novus відкрила новий магазин фото 2

Мережа вирішила підкорювати серця клієнтів свіжістю продукції та її якістю – саме цим пишається компанія Novus. "Для нас головне, аби клієнти заходячи до магазину, могли обрати необхідні товари навіть із заплющеними очима. Не витрачаючи час на перебирання овочів або фруктів у пошуках красивого яблука або свіжої зелені. Ми пильно слідкуємо за цим, тому наші клієнти вдячні за турботу, ми регулярно отримуємо гарні відгуки у наших соціальних мережах щодо свіжості фруктово-овочевої зони, власного виробництва Майстри Смаку: м’ясного відділу, кулінарії, випічку теж нахвалюють", - діляться у мережі.

Мережа супермаркетів Novus відкрила новий магазин фото 3 2Мережа супермаркетів Novus відкрила новий магазин фото 3

Мережа супермаркетів Novus відкрила новий магазин фото 4 3Мережа супермаркетів Novus відкрила новий магазин фото 4

Мережа супермаркетів Novus відкрила новий магазин фото 5 4Мережа супермаркетів Novus відкрила новий магазин фото 5

Мережа супермаркетів Novus відкрила новий магазин фото 6 5Мережа супермаркетів Novus відкрила новий магазин фото 6

Закупаючи продукти у супермаркеті, можна замовити піцу, і доки ви завершите продуктовий шопінг, запашна Маргарита, Прима (в залежності від ваших смаків), вже чекатиме на вас у зоні The Lunch. Вечеря або обід
врятовані. Томатний соус з травами, білий з анчоусами, сирна, м’ясна піца. Перелік позицій достатній, аби обрати бажану. Додаткова перевага у тому, що готують на ваших очах.

Мережа супермаркетів Novus відкрила новий магазин фото 7 6Мережа супермаркетів Novus відкрила новий магазин фото 7

"Потрапляючи у Novus і побачивши такий великий вибір готових страв від Майстрів Смаку, готувати вдома після роботи вже і не потрібно. Ми даємо змогу витрачати вільний час клієнтів на сім’ю, хобі, або просто для відпочинку. Адже всі люди втомлюються на роботі, і працювати після роботи на кухні – додаткове випробування, якого Novus із задоволенням вас позбавить.", - кажуть у мережі. Тут на вибір традиційні страви з м’яса, риби, млинці, пироги, і безліч салатів. Але на традиційному салаті Цезар чи вінегреті у Novus не зупинялись, тому розробили безліч цікавих смакових поєднань: мангові заправки, соус пірі-пірі. До речі, готові страви завжди свіжі, ніяких учорашніх залишків, для мережі Novus це принципове питання.

Мережа супермаркетів Novus відкрила новий магазин фото 8 7Мережа супермаркетів Novus відкрила новий магазин фото 8

Мережа супермаркетів Novus відкрила новий магазин фото 9 8Мережа супермаркетів Novus відкрила новий магазин фото 9

Якщо ж ви віддаєте перевагу приготуванню страв вдома самостійно, то вибір свіжого м’яса, риби і морепродуктів вас напевно потішить. Охолоджена продукція, яка не було попередньо замороженою – це гордість мережі.

Мережа супермаркетів Novus відкрила новий магазин фото 10 9Мережа супермаркетів Novus відкрила новий магазин фото 10

Щодо м’яса – воно від українських постачальників, якість підтверджують стандартами ISO, яких дотримуються у магазині, також у цехах мережі слідкують за температурою зберігання, аби клієнти завжди могли придбати найякісніше.

Мережа супермаркетів Novus відкрила новий магазин фото 11 10Мережа супермаркетів Novus відкрила новий магазин фото 11

Мережа супермаркетів Novus відкрила новий магазин фото 12 11Мережа супермаркетів Novus відкрила новий магазин фото 12

Не варто забувати про можливість перекусити не заходячи до супермаркету. На касі можна придбати хот-дог, сендвіч, напій і далі бігти по справах. Зручність і економію часу у мережі враховують. Незабаром наступне відкриття Novus, про всі новини можна дізнаватись також із соціальних сторінок мережі у Фейсбуці чи Інстаграм.

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях