Працюєте в офісі за комп'ютером? Перевіртесь у проктолога!

Працюєте в офісі за комп'ютером? Перевіртесь у проктолога!

Працюєте в офісі за комп'ютером? Перевіртесь у проктолога!

События
23 июля 2020 09:00

Чим небезпечна робота в офісі? Здавалося б, сидиш в чистенькому кабінеті, тяжкості піднімати не потрібно, тепло, затишно. Однак офісні працівники також піддають себе ризику.

По-перше, робота з технікою (комп'ютери, копіювальні машини) не встановлює здоров'я. У багатьох з'являються головні болі, мігрень.

По-друге, офісна пил може провокувати різні захворювання. Особливо це небезпечно для людей, які страждають алергією.

По-третє, багатогодинне сидіння на одному місці рано чи пізно призведе до дуже популярному захворювання - геморою.

І хоча про це не прийнято говорити, але більшість офісних працівників уже мають початкову стадію такого неприємного захворювання. Саме тому один раз на рік потрібно ходити на профільний огляд до проктолога, щоб переконатися у відсутності геморою або почати лікування та уникнути ускладнень в майбутньому.

Геморой починається з неправильного способу життя (в тому числі сидячій або стоячій роботи) кров в венозних сплетеннях прямої кишки і судинах малого тазу застоюється. І це може призвести не тільки до геморою і варикозного розширення вен, а й формуванню тромбів, що загрожує тромбозом, інсультом і навіть інфарктом.

Щоб уникнути цих недуг, потрібно частіше прогулюватися, ходити. Не можна сидіти більше двох годин, не встаючи. Намагайтеся виходити на свіже повітря протягом робочого дня, не сидите, поклавши ногу на ногу, чергуйте види діяльності, пийте більше мінеральної води без газу. Намагайтеся правильно харчуватися і виключіть важкі фізичні навантаження.

Але якщо геморой вже дав про себе знати – з'явився дискомфорт, кровотеча, біль, свербіж - відразу ж записуйтеся на прийом до проктолога. Повірте, огляд у лікаря – це не так страшно, як здається на перший погляд, проте проктолог поставить діагноз і призначить ефективне лікування. Якщо Ви будете дотримуватися всіх вказівок лікаря, неприємна недуга більше не потурбує.

У медичному центрі «ДокторПРО» у Києві Вам запропонують альтернативне лікування – без операції і болю. Лікування проводиться амбулаторно – тобто Вам не доведеться брати лікарняний і змінювати звичний уклад життя. Наші фахівці вже 20 років використовують інноваційні методи лікування геморою (такі як латексне лігування і фотокоагуляція, лазерна вапоризація), які вже допомогли тисячам пацієнтів забути про страшну хворобу і позбутися болю і дискомфорту.

Записатись на прийом можна за номером телефону 0 800 300 700 або на сайті.

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях