Cityconsult Development спільно з "Альянс Новобуд" передали квартири місту

Cityconsult Development спільно з "Альянс Новобуд" передали квартири місту - фото

Cityconsult Development спільно з "Альянс Новобуд" передали квартири місту - фото

События
27 июля 2020 16:12

У 2020 році девелопер Cityconsult Development спільно з компанією-забудовником "Альянс Новобуд" передали 10 квартир у комунальну власність міста Бровари.  Нерухомість представлена 2-х і 3-х кімнатними квартирами комфорт-класу в ЖК "Лісовий квартал", загальною площею 816,2 м кв.

Передача квартир у комунальну власність міста стала для Cityconsult Development доброю традицією в рамках зобов'язань і соціальної відповідальності.  На сесії міської ради житло розподіляється між пільговими категоріями громадян, які потребують соціального захисту і стоять у черзі на отримання житла - багатодітні сім'ї, люди з обмеженими можливостями, учасники АТО.

Найближчим часом планується передача ще 3 квартир, загальною площею понад 300 м кв.

Щорічно, починаючи з 2015 року, компанія "Альянс Новобуд" передає квартири і допомагає місту у поліпшенні соціально-побутових умов мешканців.  За весь час було передано 5061,4 м кв. нового житла.

ЖК "Лісовий квартал" - сучасний комплекс комфорт-класу, розташований у центрі Броварів.  Проект знаходиться на завершальній стадії будівництва: з 12 будинків введено в експлуатацію - 10, ще 2 будинки будуються на даний момент.

Комплекс має власну розвинену інфраструктуру - дитячий садок, паркінг, дитячі та спортивний майданчики.  На перших поверхах ЖК розміщені комерційні приміщення, завдяки чому всі необхідні послуги для жителів знаходяться безпосередньо на території - магазини, аптеки, кав'ярні, салони.  Поруч з комплексом розташований великий парк з різними зонами для відпочинку та занять спортом, а також мальовничий ліс.

 Ліц.ДАБІУ10.05.18р/з2013050420

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях