Huawei P40 lite - збалансований гаджет для фото, роботи і розваг

Huawei P40 lite - збалансований гаджет для фото, роботи і розваг - фото

Huawei P40 lite - збалансований гаджет для фото, роботи і розваг - фото

События
10 августа 2020 10:00

Літо в місті - це зустрічі з друзями та колегами на бранч, відвідування концертів під відкритим небом, робочі проєкти або пікніки на весь день.

Добре, коли під рукою є компактний і потужний смартфон, який допоможе закарбувати ваші історії. Huawei P40 lite - один із таких. Він оснащений інноваційною системою з чотирьох камер, а також високопродуктивним процесором і високоємною батареєю, яка витримає будь-які навантаження.

Стильний і зручний

Один із акцентів Huawei P40 lite - це дизайн. Смартфон оснащено 6,4-дюймовим дисплеєм із врізаною фронтальною камерою та високою роздільною здатністю Full HD+. Huawei P40 lite зручно тримати в руці, оскільки його компактний корпус вигнутий із чотирьох боків. З інших фішок - сканер відбитку пальців на бічній панелі, за допомогою якого гаджет моментально розблокується та буде готовий до роботи.

Смартфон доступний у чотирьох трендових кольорах - "Рожевому" (Sakura Pink), "Зеленому" (Crush Green), "Чорному" (Black) та "Сірому" (Skyline Grey).

Інноваційна система з чотирьох камер

Панорамні, портретні або великим планом - для різних фото потрібні спеціальні об'єктиви. У Huawei P40 lite всі функції виконує інтелектуальна система з чотирьох камер. Вона об'єднує 48-мегапіксельну основну камеру з широкою діафрагмою f/1.8, 8-мегапіксельний ультраширококутний об'єктив з оглядом в 120°, 2-мегапіксельну макрокамеру для зйомки деталізованих об'єктів на відстані 4 см і 2-мегапіксельну камеру з підтримкою ефекту боке для професійних портретів.

Фото зроблене на Huawei P40 liteФото зроблене на Huawei P40 lite

Окрім того, смартфон оснащено різними ШІ-функціями для обробки фото та відео, серед яких технологія багатокадрового компонування. За її допомогою можна легко створювати чіткі фотографії, скомбіновані з декількох найвдаліших кадрів. А щоб ваші фото виходили якісними навіть в темний час доби, в Huawei P40 lite передбачені нічні режими зйомки - Super Night Mode для різких зображень і Super Night Selfie 2.0 для селфі вночі.

На повну потужність

Одна з основних вимог користувачів до сучасних смартфонів - високоефективна робота. Huawei P40 lite повністю їй відповідає. Він оснащений провідним чипом Kirin 810 на базі 7-нм техпроцесу. Завдяки високоємному акумулятору в 4 200 мА*год Huawei P40 lite тримає заряд цілий день. Онлайн-спілкування з друзями та колегами, зйомка контенту для соцмереж або ігри з інтенсивною графікою - заряду вистачить на весь день. До того ж, у разі потреби, гаджет швидко заряджається на 70% всього за 30 хвилин.

Також Huawei P40 lite підтримує технологію обробки графіки нового покоління GPU Turbo для стабільно високої частоти кадрів і плавного геймплея. При цьому Huawei P40 lite споживає менше енергії, мінімізуючи нагрів пристрою під час гри.

Фото зроблене на Huawei P40 liteФото зроблене на Huawei P40 lite

Доступ до найпопулярніших ігор і додатків

У Huawei P40 lite попередньо встановлено фірмовий магазин додатків Huawei AppGallery. Уже зараз ним користуються понад 400 млн користувачів у всьому світі. У Huawei AppGallery можна знайти близько 60 тисяч глобальних додатків, серед яких Booking.com, Deezer, TikTok, Likee, Snapchat, Viber, Telegram, Here We Go. А також найпопулярніші українські додатки - "Дія", "Нова Пошта", Monobank, "Приват 24", Megogo, prom.ua, Rozetka, EasyWay тощо. Для геймерів доступні ігри World of Tanks Blitz, Lords Mobile, Asphalt 9, AFK Arena, Game of Thrones Beyond the Wall. Додатки, яких не вистачає, можна знайти через пошуковий віджет Petal Search, який є в AppGallery. Після його встановлення можна шукати будь-які додатки просто з пошукового рядка на головному екрані вашого смартфона. У третьому кварталі 2020 року Huawei разом із українським фінтехом EasyPay представлять NFC-платежі.

Фото зроблене на Huawei P40 liteФото зроблене на Huawei P40 lite

Huawei P40 lite - смартфон, який об'єднує в собі функції як для інтенсивної роботи, так і для розваг. Фото з високою роздільною здатністю, перегляд відео онлайн та HD-ігри з друзями - будь-яке завдання йому до снаги. В Україні смартфон доступний в усіх роздрібних точках за рекомендованою ціною від 6 999 грн.

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях