В Києві відсвяткували перетин екватору у будівництві ЖК "Нова Англія"

В Києві відсвяткували перетин екватору у будівництві ЖК "Нова Англія"

В Києві відсвяткували перетин екватору у будівництві ЖК "Нова Англія"

События
16 сентября 2020 11:22

Незважаючи на труднощі та виклики, що поставив перед усіма девелоперами 2020 рік, деякі забудовники впевнено крокують наміченими планами та тішать цим своїх інвесторів.

11 вересня в Києві яскраво відзначили перетин екватору в будівництві ЖК "Нова Англія" святкуванням White Holiday Party. За 4 роки невпинної праці команда Royal House побудувала не просто 6 будинків, дитячий садок та школу, а дещо більше. За цей час "Нова Англія" для кожного з 3500 жителів стала чимось особливим: родиною, красою, що оточує, простором сили та об’єднання, місцем дитячого сміху, дружби, кохання і символом нового життя.

В Києві відсвяткували перетин екватору у будівництві ЖК "Нова Англія" фото 1В Києві відсвяткували перетин екватору у будівництві ЖК "Нова Англія" фото 1

Нагадаємо, що ЖК "Нова Англія" знаходиться у найзеленішому куточку столиці - Голосіївському районі, в 10 хв пішки від станції метро Васильківська. Всього проект нараховує 14 будинків. Нещодавно було відкрито старт продажу нового, 9-го, будинку - "Лондон". І як ходить вже в народі вислів: Якщо "Нова Англія" - це Місто в місті, то будинок "Лондон" - це столиця в столиці.

Яким же було святкування? Програма була насичена та яскрава. Головною розвагою свята стало феєричне світлове шоу на фасаді будинку. Для дітей було організовано спеціальну ігрову зону з аніматорами та пригощення солодкою ватою. Музичний концерт, розіграш подарунків, міми та ходулісти, яскраві фотозони, устричний бар та ігристе - все це задало особливий настрій гостям свята. 

В Києві відсвяткували перетин екватору у будівництві ЖК "Нова Англія" фото 2 1В Києві відсвяткували перетин екватору у будівництві ЖК "Нова Англія" фото 2

"Даний масштабний проект колись почався з мрії. Мрії не просто побудувати будинки, а створити новий рівень - створити простір для життя. Щасливого! Комфортного! Красивого! Світлого та Безпечного! І ми щасливі, що це вийшло реалізувати" - ділиться враженнями комерційний директор Royal House, Олексій Білоконь. Також він відзначив, що White Holiday Party було організовано для інвесторів та резидентів ЖК "Нова Англія", щоб об’єднати їх та разом відсвяткувати перетин екватору в будівництві комплексу. Особливу подяку Олексій Білоконь виразив команді будівельників, близько 200 професіоналів, які щогодини трудяться, аби нові інвестори могли якнайшвидше поселитись в своїх домівках.

Команда Royal House продовжує працювати у високому темпі і наразі ще 3 будинки знаходяться в активній стадії будівництва: "Манчестер", "Брайтон" та "Лондон". Для будівництва комплексу було вироблено на власному заводі та влаштовано близько 800 стінових модулів тм Royal House, які мають патент та європейську сертифікацію СЄ, а також високо цінуються завдяки своїй енергогефективності, що перевищує українські норми на 20%. Вже сьогодні зі стінових модулів тмRoyal House будують будинки не лише в Україні, а й у Європі (Австрія, Словаччина та ін).

В Києві відсвяткували перетин екватору у будівництві ЖК "Нова Англія" фото 3 2В Києві відсвяткували перетин екватору у будівництві ЖК "Нова Англія" фото 3

Нагадаємо, що скоро, у жовтні, пройде щорічне святкування Дня яблука, яке започаткував ЖК "Нова Англія". Цього разу організатори обіцяють виключно сімейний формат свята і всі розваги будуть для діток. Слідкуйте за актуальними новинами на офіційному сайті ЖК "Нова Англія".

Это чат – пиши и читай 👇
Ого! ты доскролил до нашего чатбота 😏
Теперь у тебя есть возможность настроить его под себя и узнавать важный контент первым, чтобы рассказывать друзьям
Только почта, только хардкор 🤘
Мы в соцсетях