ул. Ильинская 12
+380 44 364 5111, +380 68 121 4458
750 - 0 грн.
На величезній кухні, що розкинулася на Дніпрових кручах, уже багато століть вариться борщ.
Київ постійно в нього підкидає ще одну національність, то приперчує свіжим анекдотом, то додає спецію нового київського слівця.
І, як на будь-якій великій кухні, йде негласне змагання, адже на Плоській частині переконані, що смачніше за латкес з яблучним варенням важко щось придумати, але біля Лядських воріт твердо впевнені, що майдани терти дадуть 100 очок вперед усяким там дерунам.
Скажімо вам по секрету, на цій кухні смачно скрізь і завжди!
Пробуючи, ділячись старими рецептами, вигадуючи нові, піднімаючи тост за друзів та ворогів, за молодих за новонароджених і тих, кого з нами вже немає, перегукуючись: «Будьмо! На здорові! Лехаємо!» - мимохідь, різними почерками. заповнюється Книжка Київської Національної Кухні.
Ніколи не чули про таку? Чи не вірите, що вона існує? Може ви ще скажете, що кияни – це не національність?
Ми беремося вам довести протилежне!
Запрошуємо на подорож-дегустацію-вікторину.
Екскурсію, на якій пригощають та трохи наливають.
Дегустацію, на якій розповідають про те:
- Хто і чому придумав сало
- Яку секретну приправу використовують на монастирській кухні
— Який десерт натякав гостям, що їх просять піти.
— Як з київської латинською перекладається «оковита» — і це далеко не все!
Станемо вашими провідниками на Київській Кухні, розповімо її секрети. Разом прочитаємо нерозбірливо написані сторінки та спільно впишемо нову сторінку до книги під назвою «Смачний Київ»!