Piano Space. Сузір'я Франції

Piano Space. Созвездие Франции - фото

23 березня, 19:30

800 - 1200 грн.

Київський Планетарій у рамках власного мистецького проекту ARTSpace запрошує на музичне повнокупольне шоу у форматі 360 ⁰ PIANO SPACE – спецпроект «Сузір'я Франції» – класична та сучасна музика під зірковим небом!

З вчення скрипки і великого рояля мають неперевершену силу розтоплювати серця. А витончена класична музика, що заглиблюється в найпотаємніші куточки душі, завжди залишає неповторне враження.

Космічне шоу "PIANO SPACE" перетворюється на захоплюючий багатовимірний концерт завдяки передовим технологіям Київського Планетарію та проекційному шоу у форматі 360 ⁰ на одному з наймасштабніших проекційних куполів у Європі.

Музика фортепіано разом із скрипкою завжди викликає світлі емоції. Кожен слухач знаходить у ній щось важливе, особливе, близьке та інтимне. Великий білий рояль стає основою для виступу соліста шоу-Євгена Геплюка та віртуозної скрипки Михайла Новика.

Євген Геплюк (фортепіано) – концертний виконавець, старший викладач кафедри спеціального фортепіано №1 Національної музичної академії ім. П.І. Чайковського. Лауреат численних міжнародних та всеукраїнських конкурсів.

Музикант постійно веде активну виконавську діяльність із сольних програм у концертних залах України та за кордоном. Також виступає у складі камерних ансамблів та концертмейстер.

Євген володіє широким репертуаром, що охоплює твори різних стилів. Його грі властиві майстерність, глибоке проникнення зміст твори, почуття стилю, масштабність, вміння володіти аудиторією.

Михайло Новик (скрипка) – музикант, концертний виконавець, артист камерного ансамблю, артист оркестру (скрипка). Закінчив Національну музичну академію України ім. П.І.Чайковського. Грає різнопланову музику від класики до сьогодення. Його грі притаманна легкість і неповторність, скрипка Миші відбиває весь спектр людських емоцій і жодного слухача не залишає байдужим. Музикант співпрацює із провідними оркестрами України. Активно гастролює світом.

Ваші квитки – це Ваші гроші, які в жодному разі не будуть втрачені*

*У разі скасування (зупинки) програми у зв'язку з повідомленням про повітряну тривогу, кошти за квитки не повертаються, проте Київський Планетарій гарантує перегляд даної програми в повному обсязі таким чином: якщо в період проведення програми буде повідомлено про повітряну тривозу, відвідувачам необхідно буде перейти до найближчого укриття (станція метро Олімпійська). Після повідомлення про відбій повітряної тривоги програма буде продовжена в межах загальної тривалості. У випадку, якщо повідомлення про відміну повітряної тривоги буде оголошено пізніше, ніж до 20:15, проведення програми переноситься на іншу дату із збереженням квитків відвідувачів.

Последние новости