Музика Франції під зірками "Французький поцілунок"

Музыка Франции под звездами «Французский поцелуй» - фото

ул. Большая Васильковская, 57/3

21 лютого 2024 - 07 березня 2024, 19:30

(044) 338-19-91 (067) 338-19-91

800 - 1200 грн.

Київський Планетарій у рамках власного мистецького проекту ARTSpace запрошує на новий повнокупальний інструментальний концерт – Музика Франції під зірками «Французький поцілунок».

Справжнє кохання починається з першого поцілунку: ніжного, пристрасного, пристрасного, як спалах першої зірки на небі, як сяйва галактики…

Саме це ви відчуєте у концерті "Французький поцілунок", де зібрані яскраві та неповторні композиції романтичної Франції:

"Aux Champs-Elysees" ZAZ

"Les moulins de mon coeur" (М. Легран)

"A toi" (Д. Дассен)

"Sous le ciel de Paris" ZAZ

La vie en rose (Е.Піаф)

Padam (Е.Піаф)

Oblivion (А. П'яццола)

Ne me quitte pas (Ж.Брель)

L'Acordeoniste (Е.Піаф)

C'est si bon (І. Монтана)

Je Taime (Л.Фабіан)

Mon dieu (Е.Піаф)

Шербурзькі парасольки

та інші

Для Вас цього вечора виступатимуть дует «Relax» – чуттєва скрипка та елегантний саксофон – Гаврачинська Оксана та Орлов Микола. Учасники масштабних концертів із зірками України та Європи у найкращих залах. Співпрацювали із легендарним Енніо Морріконе, солістами театру Ла Скала. Супровід популярних телепроектів "Танці з зірками", "Голос", "Х-Фактор".

Неперевершений французький вокал Роман Литвинов.

Відчуйте французький шарм та романтику серця та душі завдяки поєднанню вражаючих відеопроекцій 360 ⁰ на найбільшому куполі країни та талановитому виконанні, відомих на весь світ, французьких мелодій.

Ваші квитки – це Ваші гроші, які в жодному разі не будуть втрачені*

*У разі скасування (зупинки) програми у зв'язку з повідомленням про повітряну тривогу, кошти за квитки не повертаються, проте Київський Планетарій гарантує перегляд даної програми в повному обсязі таким чином: якщо в період проведення програми буде повідомлено про повітряну тривозу, відвідувачам необхідно буде перейти до найближчого укриття (станція метро Олімпійська). Після повідомлення про відбій повітряної тривоги програма буде продовжена в межах загальної тривалості. У випадку, якщо повідомлення про відміну повітряної тривоги буде оголошено пізніше, ніж до 20:15, проведення програми переноситься на іншу дату із збереженням квитків відвідувачів.

Последние новости