Ти моє все

Ты мое все - фото

15 червня, 15:00

450 - 690 грн.

"Ти моє все". Сімейна комедія
Вистава приємно радує гострими та смішними жартами, цілісним сюжетом та чудовим фіналом.

У ній є легка атмосфера, не позбавлена життєвих труднощів і зіткнень. Гарні кумедні діалоги, що забезпечують веселий настрій на весь вечір. Що щодо самого сексу? Він є! Цілком відверті сентенції з блискучим образним гумором.

"Ти моє ВСЕ" - казка. Насправді такого не буває, а якщо й трапляється – то так рідко, що дорівнює тому, що такого не буває. Це ідеалізована, неймовірна, фантастична історія, яку приємно і потрібно подивитися увечері з подругою чи коханою людиною. Тому що після вистави є ризик обговорювати її до самого ранку. Бажання та розуміння, довіра та ревнощі – ці теми близькі до будь-якого глядача і, можна сказати, що ця сексуальна казка – про Вас.

Вистава загалом не один раз, і у Вас може виникнути бажання переглядати його знову і знову. Тому квитки на спектакль завжди закінчуються заздалегідь.

«Ти моє ВСЕ» – про Любов. І сильне Кохання відчувається протягом усієї вистави. Ви співпереживатимете героям і переживатимете за них. Хоча все одно можете здогадатися, як закінчиться. Але це не факт.

Люди, які грають у спектаклі – вже 10 років, як разом. За всі ці жарти та пристрасті вони заплатили нервами та роками. Вони прожили те, з чого сміються і страждають.

Якщо хочете від душі посміятися і без напруги розчулитись – це уявлення для Вас.

Последние новости