КОРОЛЕВА КРАСИ

КОРОЛЕВА КРАСОТЫ - фото

ул. Прорезная, 17

24 квiтня, 18:00

(044) 234-62-51

200 - 500 грн.

Жанр -
ірландська антисага
Автор –
Мартін Макдонна
Режисер –
постановник Андрій Білоус
Музичне рішення –
Андрія Білоуса
Сценографія та костюми –
Андрія Білоуса
Переклад –
Олекси Негребецького
Тривалість вистави –
2 години 40 хвилин (з антрактом)
Прем'єра –
06 червня 2023
Морін, дівчина 30 років, хотіла нарешті втекти від опіки нестерпної матері, зустріла на вечірці перше кохання, з яким не бачилося десять років, затягла його до себе в ліжко, бажаючи нарешті позбавитися цнотливості, мріяла, що він відвезе її з собою до Бостона. , А він так і не приїхав і навіть не написав. Це ще добре, що в нього є брат, інакше історія могла б закінчитись гірше…

Герої психологічної драми культового драматурга Мартіна Мак-Дона «Королева краси з Лінана» завдяки нехитрому сюжету проживають трансформацію свідомості та знаходять відповіді на найгостріше питання свого життя — чому вони самотні.

Духовна еміграція та відчуття непотрібності, в першу чергу самому собі, штовхає мешканців віддаленого, забутого богом поселення, на пошуки нового, кращого життя десь там, за краєм, у Лондоні чи навіть у Бостоні, так, ніби можна втекти від самого себе та своїх страхів.

Пошуки власної ідентичності проводять героїв лабіринтами відчаю, відчаю, болю і виводять на світ їхню власну інтерпретацію нещадної дійсності, в якій немає нічого, крім тихого існування в сільському будиночку на горі, серед бруду та полохливих курей в очікуванні зародження нового життя під звуки.

Вистава створена для шанувальників інтелектуального, наповненого смислами авторського театру, для вишуканих поціновувачів напружених пауз, моторошної музики, оголених тіл та дозованого божевілля.

Последние новости