Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 23 лютого по 2 березня

Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 23 лютого по 2 березня. || Фото: usfa.gov.u

На жаль, в Україні досі триває війна. Вона змінила життя кожного українця та українки. Але незважаючи ні на що, наш народ продовжує зберігати міцний бойовий дух і жити в нових умовах. Для перемоги України ми маємо повертатися до роботи та іноді відволікатися від постійних переживань.

Vgorode дізнався, які фільми виходять у прокат цього тижня і розсортував за їхнім рейтингом. Цього тижня на українців чекають три нові фільми. Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

Не забудьте передплатити Telegram-канал "Диван зачекає". Це найкращий гід по Києву.

Мирний-21

Рейтинг IMDB: 8.3/10

Драма. Україна, 2023 р.

Режисер: Ахтем Сеітаблаєв

У ролях: Андрій Самінін, Олексій Тритенко, Марія Штофа

Історія про довіру та її відсутність на тлі подій, що розгортаються на сході України на початку 2014 року. Головна тема розкривається через призму луганського прикордонного загону, бійців якого сепаратисти та російські спецслужби марно намагалися змусити зрадити свою країну.

Скромна чарівність буржуазії

Рейтинг IMDB: 7.8/10

Комедія. Франція, Італія, Іспанія, 1972

Режисер: Луїс Бунюель

У ролях: Жан-П'єр Кассель, Мішель Пікколі

Група статусних друзів відчайдушно намагається вишукано поїсти. Але на їхньому шляху до омріяних вечерь виникає низка перешкод. Розпещені буржуа потрапляють у химерну пригоду, коли легка буденність стає нічним кошмаром. Схоже, ця компанія так і залишиться голодною.

Ведмідь під кайфом

Рейтинг IMDB: 6.3/10

Комедія, трилер. США, 2023 р.

Режисер: Елізабет Бенкс

У ролях: Кері Рассел, Олден Еренрайк, Рей Ліотта

Через невдале приземлення серед густих лісів Джорджії наркодилер втрачає сумки, повністю заповнені кокаїном. Однак головне лихо починається тоді, коли дикий ведмідь знаходить втрачений вантаж. Проковтнувши величезну кількість речовини і відчувши справжню спрагу крові, він починає жорстоке полювання на людей.

Два шефи - забагато

Рейтинг IMDB: 5.8/10

Комедія. Іспанія, 2022 р.

Режисер: Хоакін Масон

У ролях: Енрік Окер, Карра Елехальде, Меган Монтанер

Мікель - молодий та амбітний шеф-кухар. Він працює день і ніч, щоб отримати зізнання для сімейного ресторану. Раптом йому, як сніг на голову, звалюється батько, що зник 30 років тому. Він – легенда кулінарії, у нього колись навчалися майстер-шефи. Але виявляється, що з його пам'яті через амнезію зникло безвісти 30 років. Старий починає наводити свої порядки на кухні. І найбільше, чого він не виносить – це конкурентів! Адже два шефи на одній кухні - це забагато! Отже, розпочнеться поєдинок…

Последние новости