Освіжаючі літні коктейлі з коньяку, які легко приготувати вдома

Освіжаючі літні коктейлі з коньяку, які легко приготувати вдома

Літня спека та яскравий коктейль — найкраще поєднання для максимального задоволення. Розповідаємо, як власноруч приготувати смачні напої з коньяку, які подарують незабутні враження.

Влітку завжди хочеться чогось освіжаючого та смачного, особливо ввечері. Коктейлі стають ідеальною альтернативою чистим напоям, гарантуючи чудовий смак і насолоду. Мабуть, кожен з нас чув про коктейлі, в які входять ром, віскі або текіла, однак їхні рецепти здебільшого складаються з інгредієнтів, які складно знайти в магазині, а алкоголь власне — досить дорогий. Серед найулюбленіших напоїв українців важливе місце посідає коньяк, який зазвичай споживають у «чистому» вигляді — наші рецепти коктейлів з цим благородним напоєм розкриють коньяк з іншої смакової сторони.

Коньяк у коктейлі — неочікуване смакове відкриття

Хітом сезону стали коньяки зі смаком вишні та кави від бренду AZNAURI із серії Flavored Collection, в основі яких коньячні спирти пʼяти років витримки. Вони приносять зовсім інші, яскраві враження від споживання, дарують задоволення від смаку та змінюють уявлення про коньяк, який тепер можна споживати не тільки як самостійний напій, а й у складі коктейлів.

Лінійка відомого бренду коньяків AZNAURI ідеально підійде для експериментів вдома. Тим паче, що виробник створив напої двох смаків для можливості вибору: смак кави та дикої вишні.

В AZNAURI Espresso поєднуються ноти дубової витримки з ароматом свіжообсмажених кавових зерен, шоколаду й горіхів. Яскравий кавовий смак має легку пікантну пряність і приємний післясмак із карамельними та шоколадно-вершковими відтінками.

Аромату AZNAURI Wild Cherry притаманні ноти чорного шоколаду, солодкої стиглої вишні та делікатні ноти вишневої кісточки й мигдалю. Смак напою м’який, ніжний і витончений.

Смакові коньяки відрізняються своєю легкістю (міцність 30%) та насиченістю, що дозволяє насолоджуватися напоєм як самостійно, так і в коктейлі. По суті, ці напої уособлюють класичний і вже улюблений коньяк AZNAURI з сучасним поглядом.

До AZNAURI WILD CHERRY ідеально пасує поєднання з класичним тоніком.

Рецепт коктейлю AZNAURI CHERRY Mix:

Наповнити келих Old Fashioned льодом.

AZNAURI ESPRESSO чудово поєднується з класичним тоніком та апельсиновим соком:

Рецепт коктейлю AZNAURI ESPRESSO Mix:

Наповнити келих Old Fashioned льодом.

Коктейлі стануть яскравим доповненням вечері або самостійним дигестивом. Головне при виборі алкоголю та коктейлів для смакування — вибирати якісні інгредієнти та орієнтуватися на власні смакові вподобання.

Більше про AZNAURI в Україні

Бренд AZNAURI представлений в Україні з 2015 року у трьох алкогольних категоріях: коньяк, тихі та ігристі вина. Його виготовляють на інноваційному заводі Akkerman Distillery. Нині AZNAURI є одним з найпопулярніших алкогольних брендів в Україні. У категорії коньяків він має широкий асортимент як класичних смаків, так і особливих колекцій, зокрема Special Edition і Flavored Collection. В усі продукти AZNAURI інтегрують головний символ бренду — величного лева, який уособлює силу, витримку, велич і благородство.

Последние новости