10 варіантів подарунків на 8 березня, які можна купити в останній момент

10 варіантів подарунків на 8 березня, які можна купити в останній момент. || Фото: gettyimages.com, blackCAT

Завтра – 8 березня, і це огляд для тих, хто досі не встиг підготувати подарунок своїй жінці. Ми зібрали 10 варіантів конкретних подарунків, які можна придбати швидко і які мають сподобатися.

Подарунки ми впорядкували по ціні – від дешевших до більш дорогих. 

Коробочка з косметикою Lamel

Ця косметика виготовляється у Великобританії, а заснувала бренд українка. Тому він дуже популярний в Україні і його продукти можна придбати чи не у всіх магазинах, де продаєтся декоративна косметика. 

На продукти Lamel часто є знижки та і ціна на неї в цілому бюджетна. Тому можна подарувати якусь палетку тіней, блиск для губ або помаду. А якщо дозволяє бюджет, то набрати цілий набір, у який покласти: тіні, рідкі хайлайтер та рум'яна, туш, помаду. З тональним кремом та пудрою буде важко вгадати з відтінком, тому у якості подарунку це не найкращий варіант.

Ціни: хайлайтер кремовий – 84 гривні, масло-тінт для губ – 78 гривень, олівець для очей – 42 гривні, палетки тіней – від 73 гривень.

М'які бігуді

Під час блекаутів був справжній бум на такі бігуді, адже жінки без світла могли зробити класну накрутку без електроенергії. Просто накручували ці м'які бігуді і вже за 1-2 години в них укладка. Зараз таких відключень світла вже немає, але бігуді все ще використовують, адже це швидко і не так травмує волосся, як гарячі девайси. Якщо у вашої жінки такого ще нема – чудовий варіант подарунку.

Ціна: від 200 гривень на досках оголошень, а найпопулярніші від Krasavka – 420 гривень.

Квитки на шоу "Танцюй зі мною, Україно"

Зараз квитки в основному купують онлайн, тож придбати ви їх точно до завтра встигнете. На весну в Україні анонсовано чимало заходів. Можна сходити на романтичний спектакль в театр, на концерт улюбленого виконавця коханої (правда, не у всіх містах це буде можливо, бо у Запоріжжя, наприклад, мало хто приїжджає). Зараз в тур виїжджає Женя Кот з дружиною та колективом, тож можна подарувати квиточки на шоу "Танцюй зі мною, Україно". Відгуки про шоу чудові, тож подарунок має сподобатися 

Ціна: від 490 гривень за білет

Щось для тіла від Rituals

Якщо ваша обраниця любить доглядати за тілом та приємні запахи, то це варіант для вас. Подарувати щось від Victoria’s Secret вже буде трохи банально, а от якийсь крем чи масло для тіла від Rituals – це вже буде означати, що ви заморочилися та поцікавилися які бренди зараз модні серед жінок.

Ціна: мусс для тіла – від 1300 гривень, крем для тіла – від 1600 гривень, лосьон для тіла – від 700 гривень.

Фотосесія

Якщо жінка любить фотографуватися, то це чудовий варіант подарунку. Особливо, якщо ви ще й погодитеся на фотосесію у стилі Love Story. Якщо ж на такі жертви ви ще не готові, то можна подарувати сертифікат і на персональну фотосесію.

Для цього в Інстаграмі знайдіть фотографа в вашому місті, роботи якого вам сподобалися, та напишіть йому в Дірект. 

Ціна: від 1000 гривень

Портативний фотопринтер

Пам'ятаєте, які модні були фотоапарати миттєвого друку? Але погодьтеся, якість фото рідко була на висоті. Якщо у вашої жінки телефон з класною камерою, то портативний фотопринтер буде крутим подарунком. По-перше, якість надрукованих фотографій буде краща. По-друге, у вас не буде одна спроба на красиву фотку, бо "папір шкода". Фотографію для друку можна обрати будь-яку на телефоні.

Ціна: від 2500 гривень

Доглядова косметика для обличчя Estee Lauder

Якщо ваша жінка – любителька дорогого люксу, то від доглядової косметики цього бренду вона точно не відмовиться. Крем, сиворотки або цілий набір догляду для шкірою обличчя від Estee Lauder – чудовий варіант подарунку. 

Ціна: сиворотка – 2500 гривень, крема – від 3000 гривень, набір – від 4000 гривень.

Лего-квіти

Якщо вам не хочеться дарувати квіти, які засохнуть через тиждент – даруйте квіти-лего. Це конструктор з маленькими детальками. Збираючи його ви не тільки проведете час разом, а й будете потім довго любоватися квітами на вікні. Нехай і штучними, але виглядають вони стильно і незвично. 

Ціна: біля 2000 гривень

Планшет Apple iPad

Якщо хочеться подарувати щось круте, але бюджет до 20 тисяч гривень, то можна подарувати не самий наворочений iPad. Наприклад, iPad 10.9 2022 року можна знайти за 16-17 тисяч гривень. Попередня модель зараз по акції за 12-13 тисяч. Такі варіанти чудово підійдуть для перегляду відео та фільмів, роботи з соцмережами, іграм. Якщо ваша жінка хоче малювати стілусом, то краще подумати над верією покраще, де вже підримується Apple Pencil 2.

Ціна: від 12 тисяч гривень

Стайлер або випрямляч Dyson

Це вже бестселлер для подарунку жінці, якщо є фінансова можливість. Стайлер з різними насадками точно те, що хотіла б спробувати кожна. Якщо такий у вашої жінки вже є, то можна придбати випрямляч. Він і дешевше коштувати буде. Зараз цей гаджет для вирівнювання волосся розриває ТікТок.

Ціна: випрямляч – від 17 тисяч гривень, стайлер з насадками – від 25 тисяч.

Последние новости