Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 11 по 18 квітня

Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 11 по 18 квітня. || Фото: planetakino.ua

Vgorode переглянув, які фільми виходять у прокат цього тижня, і розсортував за їхнім рейтингом. Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

Приборкувач драконів

Рейтинг IMDB: 8.3/10

Анімація, пригоди. Іспанія, Китай, 2024

Режисери: Сальвадор Сімо, Цзяньпін Лі

В ролях:

У стародавньому Китаї дракони колись були друзями людей, але жадібність занапастила їхній союз, і на цих чарівних істот почалося полювання. Через роки у віддаленій фортеці молода дівчина-рабиня Пін заводить малоймовірну дружбу зі справжнім драконом.

Емі Уайнхаус: Back To Black

Рейтинг IMDB: 8.2/10 

Драма, музика. США, Великобританія, Франція, 2024

Режисер: Сем Тейлор-Джонсон

В ролях:

Надзвичайна історія Емі Вайнгауз, що розповість про створення її революційного альбому «Back to Black». Розказана з точки зору Емі та натхненна її глибоко особистими текстами, стрічка розкриє феномен однієї з найвидатніших виконавців усіх часів!

Я та Фелікс

Рейтинг IMDB: 7.8/10

Драма. Україна, 2022 р.

Режисер: Ірина Цилік

В ролях:

Розповідь про дорослішання хлопця Тимофія, його родину, друзів, перше кохання та стосунки з колишнім контррозвідником Феліксом, який став частиною його родини. Історія розвивається на тлі бурхливих 1990-х та розказана через призму дитячого сприйняття.

Почерк кілера

Рейтинг IMDB: 7.5/10

Бойовик, детектив, кримінал. США, Великобританія, 2024

Режисер: Террі МакДонаф

В ролях:

Детективу поліції Чикаґо Дену Лоусону повідомляють про серійного вбивцю, який зʼявився у Шотландії. Його почерк ідентичний почерку вбивці, якого так і не спіймали у Чикаґо. Девʼять років тому він замордував пʼять жінок, одна із яких – дівчина детектива. Тепер Лоусон їде до Шотландії, де працюватиме з місцевим детективом Ґленом Бойдом, щоб знайти можливий зв'язок між усіма злочинами. У розслідуванні настає переломний момент, коли зʼявляється Вокер, колишній напарник Лоусона. Він має нові докази, що змінять хід пошуків.

Повстання штатів

Рейтинг IMDB: 7.5/10

Драма, екшн. США, Великобританія, 2024

Режисер: Алекс Гарленд

В ролях:

В основі фільму – повна адреналіну подорож через розколоті Сполучені Штати найближчого майбутнього. Зіркові актори Кірстен Данст та Вагнер Моура з'являються у ролях військових журналістів та фотографів, які документують події під час швидкої ескалації громадянської війни, що охопила всю країну.

Сором

Рейтинг IMDB: 7.2/10

Драма. Великобританія, 2011

Режисер: Стів МакКвін

В ролях:

Брендон успішний співробітник нью-йоркського рекламного агентства, одержимий сексом у всіх його проявах: він завсідник порно-сайтів, постійний клієнт відразу кількох повій і в той же час напрочуд успішний спокусник, перед чарівністю якого не в змозі встояти жодна дівчина. Внутрішній світ Брендона детонує після того, як у розкішних апартаментах холостяцьких невтомного сексоголіка несподівано поселяється його рідна сестра.

Павуче лігво

Рейтинг IMDB: 6.9/10

Жахи. Франція, 2023

Режисер: Себастьян Ванічек

В ролях:

30-річний Калеб перебивається підробітками, іноді торгує колекційними кросівками та збирає екзотичних тварин. З прагненням колекціонера він заповнює свою кімнату акваріумами з усілякими моторошними істотами. Остання покупка – невеликий павук, придбаний у підсобному приміщенні місцевого магазину. Не підозрюючи, що павук дуже агресивний та отруйний, Калеб приніс його додому. Павук тікає з коробки та відкладає величезну кількість яєць. Усього за кілька годин будівля перетворюється на жахливу колонію гігантських та швидких павуків. Головна проблема в тому, що цей павук може вбити людину одним укусом, і вони розмножуються з шаленою швидкістю. Жителям занедбаного хмарочоса доведеться шукати способи вижити за умов нашестя смертоносних павуків.

Тиждень австрійського кіно

Фестивальний. Австрія, 2024 р.

Фестиваль актуальних картин із Австрії відбудеться в Україні у 12-й едіції. Кіноогляд розпочнеться 11 квітня у київському кінотеатрі «Жовтень». Подія традиційно охоплюватиме найбільш яскраві та резонансні австрійські стрічки останніх років.

Програма:

«Ланцюга диявола», реж. Северін Фіала, Вероніка Франц

"Прийшов, побачив, переміг", реж. Даніель Хейзел, Юлія Неман

"Виходячи за межі", реж. Андреас Шмід

«Все життя», реж. Ханс Штейнбіхлер

Последние новости