Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 4 по 11 липня

Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 4 по 11 липня. || Фото: marieclaire.ua

Vgorode переглянув, які фільми виходять у прокат цього тижня, і розсортував за їхнім рейтингом. Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

МаХХХін

Рейтинг IMDB: 7.2/10

Жахи. США, Великобританія, 2024

Режисер: Тай Уест

В ролях:

Максін Мінкс – зірка фільмів для дорослих і актриса-початківця великого кіно, нарешті близька до успіху в Голлівуді. Проте загадковий вбивця на прізвисько "Нічний ловець" переслідує молодих актрис по всьому Лос-Анджелесу і залишає кривавий слід, чим загрожує викрити зловісне минуле Максін. Хто її переслідує і як далеко вона готова піти, щоб назавжди поховати свої таємниці та врятувати кар'єру?

Гидкий я 4

Рейтинг IMDB: 6.4/10

Анімація, комедія. США, 2024 р.

Режисери: Кріс Рено, Патрік Делаж

В ролях:

Для Грю та його дівчаток починається новий етап життя, адже вони вітають нового члена сім'ї – Грю молодшого, котрий точно знає, як насолити татові. Однак перед героями постає новий виклик у вигляді небезпечного супротивника, тому на сім'ю чекає грандіозне протистояння, повне гумору та неймовірних пригод!

Зрадниця

Рейтинг IMDB: 6.3/10

Військовий, драма. Великобританія, Німеччина, Швейцарія, Австрія, 2023

Режисер: Кіліан Рідхоф

В ролях:

Берлін, 1940 рік, білявці з арійською зовнішністю забороняють виконувати джаз. Блискуча кар'єра моментально руйнується через те, що Стелла з єврейської родини. Усі спроби сім'ї емігрувати до Америки залишаються марними. Згодом, коли гестапо починає відкрите полювання, сім'я потрапляє у пастку. Під тиском дівчина укладає "операцію з дияволом" і погоджується стати агенткою нацистів. Заради власного порятунку вона втирається у довіру до євреїв, що ховаються, і здає їх гестапо. Кожен робить свій вибір, але на совісті цього "ангела смерті" майже 3000 жертв.

Судна нічка

Рейтинг IMDB: 5.9/10

Жахи, екшн. Франція, 2023

Режисери: Франсуа Сімар, Анук Вісселль, Йоан-Карл Вісселль

В ролях:

Група підлітків проникає вночі до супермаркету та під гаслом захисту природи починає влаштовувати справжній погром. Двоє нічних охоронців ловлять їх, але через нещасний випадок один із них гине. Другого ж засліплює лють через смерть друга, і він влаштовує справжню різанину. Систематично, витончено та вкрай жорстоко він усуває молодих людей. Єдиний шанс на порятунок – це дотягнути до ранку. Можливо, разом із світанком прийде і порятунок. Але побачить сонячне світло далеко не кожен.

Уїджі. Потойбічне вимір

Рейтинг IMDB: 4.1/10

Жахи. Австралія, Нова Зеландія, 2023

Режисери: Карлос Гоїтія, Гільєрмо Локхарт, Андрес Боргі, Давид Феріньо

В ролях:

Команда блогерів-інфлюенсерів вирішує провести ритуал у особняку «чорної графині». Прихильниця всього надприродного, вона безвісти зникла після того, як їй запропонували зіграти в гру, яка мала провести її в інший вимір. Викликаючи дух графині, герої впускають у світ потойбічні сили. Виживе той, хто зможе повернути демонів назад.

Последние новости