Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 8 по 16 серпня

Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 8 по 16 серпня. || Фото: gagadget.com

Vgorode переглянув, які фільми виходять у прокат цього тижня, і розсортував за їхнім рейтингом. Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

Тонда, Славка та чарівне світло

Рейтинг IMDB: 7.7/10

Анімація, розваги. Чехія, Угорщина, Словаччина, 2023 р.

Режисер: Філіп Пошивач

В ролях:

Тонда має унікальну особливість – він сяє від народження. Тому надто дбайливі батьки намагаються тримати його вдома, щоб убезпечити від зовнішнього світу. Все змінюється із появою сусідки Славки напередодні різдвяних свят. У дівчинки є дивовижний ліхтарик, який відкриває світи, наповнені квітами та магією. Так починаються їхні авантюрні пошуки пригод та боротьба проти пітьми.

Яремчук: Незрівнянний світ краси

Рейтинг IMDB: 7/10

Біографія, документальний, музика. Україна, 2024 р.

Режисер: Артем Григорян

В ролях:

Документальна біографічна драма про шлях першої української музичної зірки. Незважаючи на всі перешкоди радянської тоталітарної системи, Назарій Яремчук присвятив життя своїй мрії виступати для людей, навіть ризикуючи життям. Фільм складається з інтерв'ю з близькими Назарія, ексклюзивними хроніками та його особистими щоденниками.

Бордерлендс

Рейтинг IMDB: 7/10

Комедія, пригоди, фантастика. США, 2024 р.

Режисер: Елай Рот

В ролях:

Ліліт – горезвісна мисливця за головами з таємничим минулим. Вона неохоче повертається у свій будинок – на хаотичну планету в галактиці Пандору. Там на неї чекає нова місія, яка полягає в тому, щоб знайти зниклу дочку могутнього розробника зброї Атласу. Для цього Ліліт укладає несподіваний союз із командою невдах: досвідченим найманцем Роландом; дикою передпідліткою-підривницею Крихтою Тіною і кріпаком Крігом, що захищає Тіну. Також у групу приєднуються дивачка-вчена Таніс та розумний робот Клептрап. Разом ці герої, які дивом опинилися в одній команді, поборяться з інопланетними небезпечними бандитами, щоб розкрити одну з найвибушніших таємниць Пандори. Схоже, від цієї компанії залежить доля всесвіту, але вони боротимуться за щось більше один за одного. Ласкаво просимо до Бордерлендс!

Залиш, якщо любиш

Рейтинг IMDB: 6.8/10

Мелодрама. США, 2024 р.

Режисер: Джастін Бальдоні

В ролях:

Дитинство головної героїні Лілі Блум ніколи не було казковим, адже багато років вона була свідком домашнього насильства з боку батька. Вже у дорослому віці дівчина переїжджає до Бостона, щоб почати все заново та втілити свою мрію – відкрити квітковий магазин. Випадкова зустріч із чарівним нейрохірургом Райлом Кінкейдом змінює її життя. Однак згодом Лілі починає помічати у Райлі сторони, що нагадують її батька. Тож дівчині доведеться зробити складний вибір, щоб розірвати це коло.

Лазня диявола

Рейтинг IMDB: 6.7/10

Драма, трилер, жахи. Німеччина, Австрія, 2024 р.

Режисери: Северін Фіала, Вероніка Франц

В ролях:

Дівчина з бідної родини виходить заміж і оселяється у віддаленому будинку її обранця посеред густого лісу. Світ чоловіка для неї зовсім далекий, а мрії про дитину стають нездійсненним тягарем. З кожним днем важкої рутини та марних надій вона все більше закривається у собі. Поки що не виявляється на темному шляху, що веде до злих думок. Можливо, не тільки думкам…

Великі гроші

Рейтинг IMDB: 6.3/10

Комедія. Франція, 2024 р.

Режисери: Максим Говаре, Ромен Шоа

В ролях:

1 шанс на 19 мільйонів – така можливість виграти в лотерею. Чотири зовсім різні щасливчики випадково отримали купу грошей за мить! Життя героїв зміняться назавжди: хтось придбає елітну нерухомість та спорткар, хтось поїде в подорож з коханцем, який зненацька з'явиться просто серед вулиці… Але за все доведеться платити, бо безглузді гроші – це ще більші проблеми!

Мантра воїн: Легенда про вісім місяців

Рейтинг IMDB: 5.6/10

Анімація, екшн.Таїланд, 2024 р.

Режисери: Віропатра Джінановін, Моноссавін Малевонг

В ролях:

Велична битва між армією Принца Рама та імператором Шаканом триває без кінця в іншому вимірі всесвіту. Під час цього бою Шакан викрадає дружину Рама, богиню Беллу, і тікає своїм кораблем. Згідно з легендою, кожні 500 років прокидається сила богів, здатна створити або знищити все миттєво, і ця сила прокидається в тілі жінки. Шакан вірить, що ця велика сила спить у Беллі. Тому Рам відправляє трьох воїнів: Біллі, Адама та Джейда, щоб повернути Беллу. Але їх зупиняє могутній король Джаред, непереможний генерал. Єдиний спосіб повернути Беллу і перемогти в цій космічній війні — чекати на легендарного Воїна Мантри, який народиться, коли вісім місяців Ванари вирівняються в небі.

Последние новости