Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 26 серпня по 3 жовтня

Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 26 серпня по 3 жовтня. || Фото: Arthouse Traffic

Vgorode переглянув, які фільми виходять у прокат цього тижня, і розсортував за їхнім рейтингом. Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

До кінця світу

Рейтинг IMDB: 6.4/10

Вестерн, драма. США, Великобританія, Мексика, 2023 р.

Режисер: Вігго Мортенсен

У ролях:

США, Дикий Захід, 1860-ті роки. Квіткарка Вів'єн та тесляр закохуються та вирушають у подорож, щоб побудувати спільне життя у глухому містечку. У країні набирає обертів Громадянська війна та їхні мрії руйнуються, коли чоловік приєднується до армії. Тепер його кохана повинна сама себе захищати, а це нелегко у містечку, яке контролюють жорстокі та свавільні чоловіки.

Мегалополіс

Рейтинг IMDB: 6.2/10

Драма, фантастика. США, 2024 р.

Режисер: Френсіс Форд Коппола

У ролях:

Цезар Катіліна - геніальний архітектор і художник, який вміє зупиняти час і бачити крізь виміри. Він мріє створити Мегалополіс на руїнах покинутої Імперії - колишнього Нью-Йорка, який страждає на беззаконня, свавілля і корупцію. Катилина – частина Імперії, проте його гнітить питання: чи гідне суспільство Імперії порятунку?

Бегмен

Рейтинг IMDB: 6.2/10

Жахи. США, 2024 р.

Режисер: Колм МакКарті

У ролях:

Патрік все дитинство провів у страху, який не піддавався розумінню. Тепер у дорослому віці жахи з минулого повертаються. На цей раз щось незрозуміле полює не на нього, а на його сина.

Караоке

Рейтинг IMDB: 5.3/10

Комедія. Франція, 2023 р.

Режисер: Стефан Бен Ласен

У ролях:

Скандальний відео оперної діви поширився в Інтернеті, зруйнувавши її репутацію. Пригнічену співачку переслідують нав'язливі папарації, позбутися яких допомагає економка, яка любить караоке та відповідає за прибирання розкішного номера, де живе співачка. А точніше, мешкала. Дізнавшись, що окрім втрати роботи, її вигнали з дому та відлучили від банку, діва змушена скористатися гостинністю економки та допомогти їй здійснити мрію – взяти участь у Чемпіонаті світу з караоке у Японії.

Шанталь у Магічному Королівстві

Рейтинг IMDB: 4.6/10

Комедія, пригоди, фентезі. Німеччина, 2024 р.

Режисер: Бора Дагтекін

У ролях:

Рудоволоса Шанталь мріє стати блогеркою. Але всі її ідеї повний провал. Якось трапляється диво, і дівчина потрапляє у казковий світ. Там вона стає принцесою та влаштовує справжній хаос заради лайків та вірусного контенту.

Озі: Голос лісу

Рейтинг IMDB: 4.4/10

Анімація, пригоди. США, Великобританія, Франція, 2024

Режисер: Тім Харпер

У ролях:

Озі втрачає батьків у лісовій пожежі та росте серед людей. Тепер вона - популярна блогерка, яка вміє спілкуватися і з тваринами, і з людьми. А її чесні наміри та підключений до Інтернету планшет покажуть усьому світу як треба рятувати природу.

Последние новости