Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 10 по 17 жовтня

Рейтинг кінопрем'єр: що дивитись у кінотеатрах з 10 по 17 жовтня - фото: media.gq-magazin.de

Vgorode переглянув, які фільми виходять у прокат цього тижня, і розсортував за їхнім рейтингом. Повний список заходів на цей тиждень дивіться у нашій афіші.

Підйомна сила

Рейтинг IMDB: 8/10

Документальний. Україна, 2024 р.

Режисер: Олександр Стратієнко

"Підйомна сила" – це перший повнометражний фільм від української авіаційної команди Aerotim про неймовірну роботу "крил» піхоти – армійську авіацію України. Герої фільму — відважні пілоти, історії яких будуть розказані вперше, зокрема про критично гострі моменти перших днів війни та зухвалі операції із заходом у тил ворога на вертольотах. Захоплюючі повітряні зйомки у форматі air-to-air та шалені кадри, яких не робив ще ніхто у світі, у поєднанні з ексклюзивними інтерв'ю героїв документальної стрічки.

Субстанція

Рейтинг IMDB: 7.9/10

Драма, жахи. США, Великобританія, Франція, 2024 р.

Режисер: Коралі Фаржа

У ролях:

Елізабет Спаркл - справжня суперзірка та володарка премії "Оскар" веде неймовірно популярне фітнес-шоу, доки продюсер не вирішує, що настав час для передчасної "пенсії". І тоді в житті Елізабет з'являється "Субстанція" - загадковий препарат для реплікації клітин, що тимчасово створює молодшу, найкращу версію людини. Так народжується прекрасна Сью і наслідки існування двох жінок з однією свідомістю стають напрочуд непередбачуваними…

Скейтуй-танцюй!

Рейтинг IMDB: 7/10

Анімація. США, 2024 р.

Режисер: Джордан Гіггінс

У ролях:

Алі Денс має два найулюбленіші хобі – танці та скейт. Вона добре танцює, але й робити трюки на скейті їй дуже подобається. Разом із подружками-ляльками L.O.L. Surprise! вони підкоряють сцену та стають справжніми зірками скейтбордингу.

Моя геройська академія: Ти наступний

Рейтинг IMDB: 6.7/10

Екшн, аніме. Японія, 2024 р.

Режисер: Тенсаї Окамура

У ролях:

У суспільстві, де герої та лиходії постійно борються в ім'я миру та хаосу, старшокласник Деку прагне стати найкращим героєм. Він кидає виклик одному з найгрізніших лиходіїв, що величає себе Символом Світу! Чи зможе Деку разом зі своїми шкільними друзями захистити світ, поклавши край Зломогучому?

Чудова недосконалість

Рейтинг IMDB: 6.7/10

Драма. Італія, Нідерланди, Бельгія, 2024 р.

Режисер: Міхіл ван Ерп

У ролях:

Загадкова куртизанка завжди ховає обличчя за вуаллю. Це розпалює пристрасть найвідомішого коханця - Казанови і змушує його невідступно переслідувати красуню, щоб дізнатися про її таємницю.

Хижий ліс

Рейтинг IMDB: 5.7/10

Трилер. США, 2024 р.

Режисер: Олександр Ажа

У ролях:

Одинока мати разом зі своїми дітьми поселяється в глушині. Вона вчить їх суворим правилам виживання для власного захисту. Головне з них – це залишатися в полі зору один одного. Як тільки вони переступають поріг батьківського будинку, на кожного з них починається полювання: невідомі істоти, що лякають, підстерігають їх у тіні. Коли один із синів зникає у лісі, сім'я змушена вийти за межі свого будинку.

Тут і там

Рейтинг IMDB: 5.4/10

Комедія. Франція, 2024 р.

Режисер: Людовік Бернард

У ролях:

Через проблеми з візою Адрієн змушений повернутися до Парижа після 15 років, проведених у Сенегалі з дружиною Амінатою. У Парижі його приймає двоюрідний брат дружини Секу, який вже став справжнім французом. Поки Адрієн чекає повернення до Африки, Секу влаштовує йому ознайомлювальну подорож Францією з приємними несподіванками.

Последние новости