У Києві почали пекти "Чорнобаївський" хліб

У Києві розпочали пекти "Чорнобаївський" хліб || фото: https://www.facebook.com/a.pyvovar

Столичний кулінар Андрій Пивовар розробив рецепт хліба та назвав його "Чорнобаєвський".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, символізм цього хліба у тому, що чорнослив – це обгорілі окупанти, білий льон – іскри від української артилерії, а мелений мускатний горіх – порох.

Кулінар готовий передати рецепт українським пекарям та запросив звертатися до нього в особисті повідомлення.

Назву цьому хліба дав аеродром у селі Чорнобаївка Херсонської області, де ЗСУ вже 10 разів розбили сили та техніку окупантів.

Російське командування, незважаючи на великі втрати у Чорнобаївці, наполегливо продовжує заводити сюди нові сили та техніку.

[read_more_vg id="1201489"]

Последние новости