Столичний кулінар Андрій Пивовар розробив рецепт хліба та назвав його "Чорнобаєвський".
Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації
Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.
За його словами, символізм цього хліба у тому, що чорнослив – це обгорілі окупанти, білий льон – іскри від української артилерії, а мелений мускатний горіх – порох.
Кулінар готовий передати рецепт українським пекарям та запросив звертатися до нього в особисті повідомлення.
Назву цьому хліба дав аеродром у селі Чорнобаївка Херсонської області, де ЗСУ вже 10 разів розбили сили та техніку окупантів.
Російське командування, незважаючи на великі втрати у Чорнобаївці, наполегливо продовжує заводити сюди нові сили та техніку.
[read_more_vg id="1201489"]