Як киянам нарахують плату за тепло у березні

Як киянам нарахують плату за тепло у березні || фото: Vgorode

"Київтеплоенерго" нарахує плату за теплопостачання у березні за показаннями будинкових лічильників. Рахунки будуть доступні онлайн вже через тиждень, з 6 квітня.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Київтеплоенерго" вже розпочало зняття показань будинкових лічильників в усіх районах міста. Частина лічильників оснащена модемами, які передають дані у режимі реального часу. Це суттєво полегшує роботу тепловиків у воєнний час.

У будинках, де не встановлені загальнобудинкові лічильники, нарахування будуть здійснені як раніше, відповідно до Методики розподілу обсягів тепла з урахуванням нормативного теплового навантаження будинку.

Квартирам, обладнаним індивідуальними лічильниками тепла, плату нарахують відповідно до даних приладу обліку. Якщо ви не встигли передати показники у лютому, то після отримання актуальної інформації за березень система автоматично відкоригує дані та проведе перерахунок.

Як передати показання за допомогою онлайн-сервісів:

особистий кабінет на сайті "Київтеплоенерго";

особистий кабінет на сайті ЦКС;

за телефонами 0 800 404 407 та 044 247 40 40 (у будні з 09:00 до 18:00);

мобільним додатком «Комуналка», завантажити:

App store (https://apple.co/3jEvytU),

Google Play (https://bit.ly/3b6XqmD).

Якщо показання лічильників передані невчасно, їх можна скоригувати у месенджері ЦКС;

або на сайті ЦКС

Оплатити за тепло онлайн можна у особистому кабінеті на сайтах "Київтеплоенерго" та Центру комунального сервісу (ЦКС), мобільному додатку "Комуналка" та у будь-якій зручній для вас платіжній онлайн-системі.

[read_more_vg id="1201896"]

Последние новости