Як передати показники лічильників тепла та гарячої води, якщо немає світла

Як передати показники лічильників тепла та гарячої води, якщо немає світла. || Фото: pershyj.com

Так як вже настав кінець місяця, то киян закликають вчасно передати показники лічильників. Актуальні дані треба подати до 30 листопада. Зробити це можна навіть у разі відсутності світла та інтернета.

Як це зробити в сучасних складних умовах, розповіли у Київтеплоенерго.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Для передачі показань є традіційні способи. Це можна зробити легко і у дистанційному форматі. Достатньо внести дані на одній із таких платформ:

Але, якщо немає світла та інтернету, це можна зробити альтернативним способом. Існує кілька варіантів:

Якщо ж за якихось причин показання не вдалося передати вчасно, їх можна скоригувати. Після внесення актуальних даних, коригування нарахувань здійсниться автоматично.

[read_more_vg id="1226188"]

У Київтеплоенерго нагадали, що передавати показання лічильників опалення та гарячої води потрібно щомісяця, починаючи з 5 числа. Власники бойлерів також мають подавати показання лічильників, навіть якщо вони не відрізняються від попередніх.

Раніше Vgorode писав, що у грудні буде змінено ціни на електропостачання. Але це стосуватиметься лише представників бізнесу, а для звичайних споживачів ціна залишиться незмінною. Тарифи вирішили переглянути під час війни, бо закупівельні ціни зростають.

Последние новости