Анна Трінчер презетувала новий кліп на пісню "По губам"

Анна Тринчер выпустила новый клип на песню "По губам" - фото

Співачка, актриса і блогер Анна Трінчер 2 вересня презетувала новий кліп на пісню "По губам"

Режисером відео виступив відомий український режисер, кліпмейкер Герман Ненов і Finegold Production.  Це їхня друга спільна робота.

Подiю Анна вирішила відзначити голосно і смачно зібравши друзів з блогерської тусовки і шоу-бізнесу в Pochayna Event Hall пригощаючи різноманітними закусками від Dip.Me, Мама Манана, China MA, Delhi Delhi.  Атмосферу вечора створювало MARENGO. 

Анна поділилася враженнями від зйомок кліпу тривалістю в 27 годин і на великих екранах презентувала нову відеороботу також показавши ексклюзивні кадри Backstage.  Привітати співачку з важливим для неї подією і новим етапом в кар'єрі прийшли Амадор Лопес, Gena VITER, Маша Виноградова, Ганна Добриднєва, Павло Зібров, NIKITA LOMAKIN, Олександр Волошин, KHAYAT, Олег Машуковскій, Олена Філонова і резиденти ключових TikTok-будинків України uLove Home  і WHYNOT HOUSE, в якому перебуває і сама співачка.

Ексклюзивним партнером відео роботи "По губам"є декоративна косметика Glam Bee і Aviasales пошук дешевих авіаквитків.

 "Я представлена ​​в абсолютно незвичайному для мене збірному образі спокусниці.  Сім трансформацій, несподіваних, абсолютно контрастних між собою!  Ми задавалися питанням, у кого була така кількість образів в кліпі, і нарахували тільки у Бейонсе і Джей Ло!  Ми готувалися до кліпу більше місяця, показали дуже складну гру світла.  Заздалегідь готували танцювальні номери, проводили по чотири репетиції щодня.  Вважаю, що вся наша команда досягла wow-ефекту", - каже Анна.

Менше, ніж через добу кліп "По губам" потрапив в тренди YouTube, всього за кілька днів піднявся на 3-ю позицію.  Менеджмент артистки і режисер дуже задоволені результатом.

 "Я завжди знав, що у Ані дуже активні шанувальники, але в цей раз вони перевершили самі себе, а, значить наша з Finegold Production робота їм дуже сподобалася!  Співвідношення лайків до переглядів говорить сама за себе.  Кожному сьомому людині відео сподобалося настільки, що він не полінувався поставити лайк.

Сама Аня теж в захваті, вона отримує дуже багато позитивних відгуків у всіх соціальних мережах.  Це дуже важливо для мене, як для режисера, сподіваюся, наше наступне співробітництво буде ще більш крутим", - коментує режисер відео Герман Ненов.

 

Последние новости