Cучасний навчальний простір для майбутніх спеціалістів: випускниця ІМВ, акціонер IBOX BANK Альона Шевцова створила центр інтерактивного навчання

Відкритий Центр інтерактивного навчання в Інституті міжнародних відносин КНУ імени Тараса Шевченка

Новий навчальний рік студенти Інституту міжнародних відносин КНУ імені Тараса Шевченка починають з відкриття сучасного інтерактивного простору.

Проєкт реконструкції та модернізації звичайного комп'ютерного класу в інтерактивний освітній простір з технологіями самонавчання зайняв 2 місяці та понад 1,5 млн грн, без урахування власних коштів випускниці 2010 року, а сьогодні CEO fintech компанії LeoGaming та акціонера транзакційного банку IBOX BANK Альони Шевцової.

Відкриття аудиторії Інституту міжнародних відносин КНУ, що  оснащена сучасними комп'ютерами, інтерактивним дисплеєм, який поєднує функції навчальної дошки, планшета й платформи для трансляцій та медійною студією на дві камери для проведення дистанційних конференцій й лекцій, має посилити професійну практичну підготовку майбутніх фахівців та сприяти створенню нових міжнародних проєктів.

“Майбутні бізнесідеї народжуються саме в студентські роки, тому важливо, щоб технології були інтегровані в освітній процес. Це створює конкурентні переваги для молодих спеціалістів на ринку праці, а роботодавцям дозволяє залучати таланти ще на старті кар’єри” - розповідає історію створення проєкту щодо модернізації освітнього простору ВНЗ Альона Шевцова, - “створення інтерактивного простору - не єдиний проєкт. За рішенням наглядової ради МПС LEO та IBOX BANK 15 найкращих студентів університету отримають стипендію та вже мають план стажування у компаніях. А за результатами стажування найкращі отримають пропозицію продовжити кар’єру у фінансовій компанії та банку.  Сподіваємось, що словосполучення “соціально відповідальний бізнес” стане трендом для українського бізнес середовища і такі програми будуть прикладом для 73 українських банків.”

За 7 років існування ендаумент-фонду,  це перший досвід створення іменної аудиторії  для Інституту міжнародних відносин. 

“Наша  випускниця 2010 року бакалаврату і 2012 року магістратури Інституту міжнародних відносин, Альона Шевцова із компанією та своїми колегами,  друзями зробила ось такий подарунок для рідного інституту,  подякувавши за здобуту науку в такий спосіб” - коментує подію Володимир Бугров, ректор КНУ імені Тараса Шевченка.

Старт нового освітнього простору відбувся за участі головного мецената Альони Шевцової, а також: Віктора Ющенка, третього Президента України, голови Наглядової ради міжнародної платіжної системи LEO; Петра Мельника, голови правління IBOX BANK; Володимира Бугрова, ректора КНУ імені Тараса Шевченка; Валерія Копійки, директора Інституту міжнародних відносин КНУ імені Тараса  Шевченка.

Саме з цього освітнього проєкту розпочинається історія взаємодії бізнесу та державної освіти, в IMB переконані, що це лише початок і соціально орієнтований бізнес буде приймати участь у формуванні сучасних та конкурентних знань, навичок у майбутніх спеціалістів.

Последние новости