На Теремках чоловік викрав автомобіль та хотів змінити на ньому номерні знаки

На Теремках чоловік викрав автомобіль та хотів змінити на ньому номерні знаки. || Фото: facebook.com/UA.KyivPolice

У Голосіївскому районі Києва чоловік викрав автомобіль і, прохавши кілька вулиць, зупинився і почав змінювати номерний знак. Ці дії чоловіка помітили патрульні. Вони намагались дізнатися, навщо чоловік змінює номер і чи є в нього документи на авто. У відповідь на це ймовірний злочинець намагався втекти.

Про те, що на вулиці Касіяна затримали чоловіка за викрадення авто, написали у пресслужбі поліції Києва.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

В ніч на 8 лютого правоохоронці під час патрулювання Голосіївського району помітили невідомого, який змінював на авто "Honda" державні номерні знаки. Чоловік помітно нервував і постійно озирався. Поліцейські підійшли до нього, щоб дізнатися, що він робить і чи є у чоловіка документи на машину.

Чоловік не показав співробітникам карного розшуку документи і намагався піти з місця інциденту. Однак копи оперативно затримали чоловіка за ймовірне викрадення автомобіля.

Як вдалося з'ясувати поліцейським, чоловік потрапив до салону авто за допомогою спеціального пристрою. Йому вдалося завести двигун машини і проїхати кілька кілометрів. Далі він зупинився і намагався змінити номерні знаки. 

На місце викликали слідчо-оперативну група та вилучили іномарку для проведення слідчих дій. 

[read_more_vg id="1196995"]

Ймовірним викрадачем виявився 32-річний уродженець Донецької області. Чоловіка затримали у порядку статті 208 КпК України. Поліцейскі відкрили на нього кримінальне провадження за ч. 3 ст. 289 КК України за незаконне заволодіння автомобілем. Фігуранту загрожує до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої. Наразі порушник знаходится під вартою.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що у Києві чоловік викрав автомобіль ВАЗ, щоб зняти запчастини з автомобіля і потім поставити їх на своє авто. Поліцейскі затримали викрадача у відлюдненій місцевості під час того, як він діставав запчастини з "Жигулів". 

Последние новости