Киянина, який розбещував двох школярок, посадили до в'язниці

У Києві чоловіка, який розбещував двох школярок, посадили до в'язниці. || Фото: depositphotos.com

Оболонський районний суд Києва призначив покарання чоловікові, який у липні минулого року розбещував у під'їзді двох неповнолітніх дівчаток та пограбував їх.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що 50-річного чоловіка затримали за розпусні дії щодо двох дев'ятирічних дівчаток. Він простежив за ними, коли дівчата гуляли на вулиці, а потім пішов слідом у під'їзд. В ліфті підозрюваний почав приставати до неповнолітніх. Він також відібрав у однієї з постраждалих кишенькові гроші та продукти, погрожуючи застосувати насильство.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

До поліції звернулася мати однієї із постраждалих. Як встановило слідство, чоловік їхав у ліфті з дівчатами на останній поверх, де змусив їх роздягнутися, а також показував свій статевий орган.

[read_more_vg id="1198067"]

Як повідомила прес-служба поліції Києва, чоловіка вдалося затримати менш ніж через добу після того, що сталося. Імовірному педофілу було повідомлено про підозру щодо порушення двох статей Кримінального Кодексу України: ч. 1 ст. 186 (грабіж) та ч. 2 ст. 156 (розбещення неповнолітніх).

Довгий час тривало досудове розслідування. 15 лютого стало відомо, що суд засудив чоловіка до п'яти років та шести місяців позбавлення волі.

Раніше ми розповідали, що 33-річна киянка разом зі своїм співмешканцем знімала дітей у роликах порнографічного характеру. Дітям зараз по 13 років. Жінка займалася їх розбещенням протягом чотирьох років. Весь цей час вони ґвалтували власних дітей та знімали все це на відео. Далі порно вони продавали за гроші.

Последние новости