Під Києвом автомобіль кілометр тягнув чоловіка, що зачепився за фаркоп

Під Києвом автомобіль кілометр тягнув чоловіка, який зачепився за фаркоп. || Фото: facebook.com/pol.kyivregion

Водій автомобіля Кіа Sorento не помітила, що за її автомобіль зачепився чоловік та протягла його дорогою близько кілометра.

Інцидент трапився 17 лютого близько 14:00 у Боярці під Києвом. На вигляд безпритульний чоловік якимось чином зачепився каптуром за фаркоп (гак, призначений для буксирування причепів). 41-річна водійка не помітила цього, тому її авто близько кілометра тягло за собою тіло чоловіка, повідомляє поліція Київської області.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Очевидець трагедії киянка Віта Дженжера написала у Facebook про подію, зазначивши, що дороги під Києвом перебувають у жахливому стані:

- Жінка, яка була за кермом, була в страшному шоці від того, що трапилося, вона бігала навколо машини і кричала, що нічого не бачила. Чоловік висів на фаркопі вниз обличчям, оголеним задом вгору – це було жахливо… Це трагічне збіг – не треба звинувачувати жінку, не з'ясувавши, що насправді сталося… Дороги Боярки у такому стані, що стежачи за тим, як не потрапити до ями, можна слона не помітити.

Потерпілого непритомного госпіталізовано до Київської обласної клінічної лікарні. Правоохоронці намагаються встановити особу потерпілого: на вигляд йому 40-45 років, був у темному одязі. Свідків пригоди просять зателефонувати на номер "102".

Як Vgorode повідомляв раніше, винуватцю смертельної ДТП, яка на фурі збила в Києві двох людей, винесли вирок .

Последние новости