Фермер вирішив проїхати через усю Європу, щоб допомогти Україні

Фермер проїхав через всю Європу, щоб допомогти Україні - фото: Wales News Service

Фермер і заводчик овець з Уельсу вирішив допомогти Україні медикаментами, доки тут тривають воєнні дії після вторгнення Росії. Для цього він має намір проїхати всю Європу.

42-річний Ллер Джонс повинен виїхати з Великобританії на своєму позашляховику Land Rover Discovery 10 березня разом із другом. Щоб дістатися України, їм треба буде проїхати понад 1600 кілометрів. Пожертвуванням стане сама машина, наповнена ліками. А повернутись додому вони планують до кінця березня.

Більше оперативних новин на нашому Telegram-каналі.

Джонс ухвалив подібне рішення після того, як помітив українського фермера, який у соціальних мережах благав перейти на повнопривідні автомобілі, які мають величезний попит для евакуації поранених цивільних осіб та для доставки медикаментів, пише metro.co.uk.

Фермер з другом наповнять автомобіль військовими медичними засобами та вирушать на ньому в Україну. Вони збираються перетнути український кордон і залишити машину на території України, неподалік польського кордону. Потім вони пройдуть пішки невелику відстань назад до Польщі і звідти вже полетять додому. У рамках своєї місії друзі також бажають зібрати кошти для України.

Друзі раніше створили благодійну організацію, яка займалася щорічними місіями милосердя у регіонах, що постраждали від стихійного лиха. Вони також відправляли добровольців до Африки для будівництва шкіл, дитячих будинків та інших об'єктів.

Нагадаємо, Vgorode писав, що Україна призупинила експорт деяких продуктів.

Последние новости