"ДІЛА" надає професійні лікарські консультації онлайн

Професійні лікарські консультації онлайн - Колаж Олександра Шатова

З початку березня медична лабораторія "ДІЛА" запустила проект, за допомогою якого в Україні можна отримати професійні консультації лікарів онлайн.

"ДІЛА" мобілізувала всі наявні сили медичного персоналу у зв'язку із запровадженням військового стану в країні та з обмеженням доступу цивільного населення до медичної допомоги.

Більше актуальних новин на нашому Telegram-каналі.

Онлайн-консультації призначені для всіх, хто потребує допомоги, але не може в даний момент потрапити до лікарні або лікаря. Фахівці медичної лабораторії можуть проконсультувати за такими напрямками:

У разі екстрених подій "ДІЛА" перетворює інформаційно-сервісну службу на епіцентр експертних медичних рекомендацій, де вирішуватиметься все, що непокоїть українців щодо власного здоров'я.

Консультації проводяться з 8:00 до 20:00, але якщо лікарі не перебувають в укриттях під час повітряної тривоги. Звертатися можна безкоштовно за телефоном 0 800 219 696.

Нагадаємо, команда Vgorode створила Telegram-канал "Лікарі України онлайн + ветерінарія". Це група для консультацій медиків, щоб лікарі України могли надавати медичну допомогу онлайн.

Последние новости