На півночі Київщини вводяться додаткові обмеження на період дії военного стану

На півночі Київщини вводяться додаткові обмеження на період дії военного стану. || Фото: Північний кордон. Держприкордонслужба

У контрольованих прикордонних районах Київської, Житомирської та Рівенської областей вводяться додаткові тимчасові режимні обмеження. Вони діятимуть з 23 травня до закінчення терміну дії воєнного стану. Обмеження запроваджують через збройну агресію РФ та для забезпечення заходів зміцнення національної безпеки і оборони України.

Про це повідомляє пресслужба Північного кордону Держваної прикордонної служби України.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Згідно з наказом начальника 9-го прикордонного загону імені Січових Стрільців обмеження будуть застосовані в населений пунктах України, які межують з Росією та Білоруссю.

Що буде заборонено?

Повідомляється, що у районах, які розташовуються межах до 20 кілометрів від державного кордону ( Коростенський район Житомирщини, Сарненський та Вараський район Рівненщини) та в межах до 5 кілометрів від кордону у Вишгородському районі Київщини заборонено:

Дія обмежень не поширюється на представників військових формувань, утворених відповідно до законів України, правоохоронних органів, органів цивільного захисту, комунальних служб, швидкої медичної допомоги та інших суб’єктів державної та комунальної власності, що забезпечують підтримання життєдіяльності об’єктів інфраструктури та надають населенню послуги гуманітарного та соціального характеру.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що дію воєнного стану в Україні продовжили до 23 серпня. Також до цього дня було продовжено термін дії загальної мобілізації.

Последние новости