За першу добу "Укрпошта" продала понад півмільйона нових марок

За першу добу "Укрпошта" продала понад півмільйона нових марок. || Фото: Igor Smelyansky

Вчора, 23 травня, "Укрпошта" запустила продаж марки "Русскій воєнний корабль…ВСЬО!", яка знову викликала шалений ажіотаж. Попередньо повідомили, що продаж почнеться о 14:00, проте люди займали чергу зрання.

Про те, що за перший день продали приблизно 800 тисяч марок, повідомив генеральний директор компанії Ігор Смілянський. Загальний тираж – 5 мільйонів марок. Також люди купували конверти, футболки, листівки тощо.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

За словами Смілянського, перший день продажів пройшов успішно, але не без помилок.

Сьогодні, 24 травня з 9 ранку купувати марку зможуть ті, хто є у списку, який склали вчора. Наступні продажі марок у відділеннях будуть 27 травня. Про те у яких відділеннях їх будуть продавати оголосять завчасно.

Також сьогодні, об 11 стартують онлайн продажі на 4 найбільших українських майданчиках. О 10:55 Ігор Смілянський дасть посилання на майданчики, де можна придбати марки. Головне, щоб кібератаки не зірвали онлайн продажі.

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що 23 травня з ранку біля будівлі Головного поштамту в центрі Києва вишикувалася величезна черга за марками " Русскій воєнний корабль…ВСЬО!".

Последние новости