На карті ЛУН тепер можна дізнатись вартість пального на українських АЗС

На карті ЛУН тепер можна дізнатись про ціни на пальне на українських АЗС. || Фото: autonews.ua

Дефіцит пального в Україні посприяв появі різних чатів, ботів та онлайн-карт, де можна знайти інформацію про наявність пального, ціни на нього та черги на АЗС.

Для того, щоб спростити життя українцям команда "ЛУН Місто" вирішила удосконалити свою онлайн-мапу "Корисна карта", додавши туди інформацію про ціни на пальне та відгуки про його наявність на тій чи іншій українській АЗС.

Зокрема, для користувачів тепер доступний перегляд цін на бензин А-92, А-95, А-95+, дизель та газ. Зараз можна переглянути ціни у мережах АЗС Avantage7, "Авіас", "Укрнафта", Chipo, KLO, ОKKO, Shell, SOCAR, UPG, WOG.

Дізнатися про наявність того чи іншого виду пального можна завдяки відгукам користувачів у блоці "Люди кажуть". Так люди, які приїхали на заправку, можуть залишати коментарі, щоб в реальному часі відслідковувати наявність пального на конкретних АЗС, черги та відмінність цін від вказаних на мапі.

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що дефіцит дизпалива в Україні можна покрити протягом місяця, а от з бензином А-95 ситуація складніша і часу знадобиться значно більше.

Последние новости