У Києві надаватимуть допомогу людям, які пережили кризові події під час війни

У Києві надаватимуть допомогу людям, які пережили кризові події під час війни. || Фото: paxels.com

У середу, 8 червня, у столиці відкриється міський кризовий центр "Соціотерапія". Там безкоштовно надаватимуть допомогу цивільним, які пережили кризові події під час загострення воєнних дій в Україні.

Про те, що до Кризового центру можуть звернутися усі, хто відчуває необхідність допомоги фахівців, повідомили в Департаменті охорони здоров’я м. Києва.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

До реабілітаційного курсу входять заняття із психологічної корекції у групах, індивідуальна робота з психологом, опанування технік самодопомоги при стресі, технік релаксації та багато іншого.

Головна мета – ефективно допомогти людині з гострою стресовою реакцією, тривожними та депресивними розладами навчитися контролювати свій стан, адаптуватися та повірити в майбутнє, захотіти жити, а не існувати, змирившись із тим, що кожен день спричиняє біль та страждання.

У центрі допоможуть людям, які:

Програма кризової терапії розрахована на 4 тижні. Важливо, що впродовж усього курсу необхідно перебувати в Центрі, адже така реабілітація передбачає повне "занурення" у процес. Проживання і харчування безкоштовні – так само, як і сам курс.

Телефони для довідок чи запису до Київського міського кризового центру "Соціотерапія":

Последние новости