Київський зоопарк передасть корми звіринцям, які постраждали від війни

Київський зоопарк передасть корми звіринцям, які постраждали від війни. || Фото: facebook.com/zoo.kyiv.ua

Київський зоопарк отримав 17 тонн кормів для тварин як гуманітарну допомогу від європейських зоопарків. Частиною кормів поділяться з іншими українськими звіринцями, які постраждали від війни.

У КМДА повідомили, що до столичного зоопарку привезли 17 тонн професійних гранульованих кормів тривалого зберігання від німецьких зоопарків Tierpark Berlin та Zoo Berlin, а також від іспанського зоопарку Loro Parque. Цього вистачить, щоб прогодувати 200 видів тварин, які мешкають у київському звіринці.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

А оскільки кормів досить багато, частину з них вирішили відправити до інших українських зоопарків, які постраждали через повномасштабну війну з Росією.

Зокрема, 4 тонни найближчим часом передадуть Миколаївському зоопарку. Також кормом поділяться з іншими зоологічними парками: 2 тонни відправлять до Одеського, 800 кілограм – у Рівненський, 400 кілограм – у Черкаський, 800 кілограм – у приватний зоопарк "XII Місяців" під Києвом, 800 кілограм – у приватний звіринець області та 800 кілограм - до Одеського Біопарку.

Нагадаємо, київський зоопарк зараз працює у режимі парку. Відвідувачі можуть гуляти територією, оглядати вуличні експозиції, пташині озера та дендропарк.

[read_more_vg id="1209719"]

Последние новости