Голлівудський актор Шон Пенн вдруге за час війни приїхав до Києва

Голлівудський актор Шон Пенн вдруге за час війни приїхав до Києва. || Фото: Getty Images

61-річний голлівудський актор Шон Пенн знову повернувся до Києва. Він відправився в Бучу та Ірпінь, щоб на власні очі побачити наслідки страшних злочинів, які скоїли російські солдати в України.

Відомо, що Пенн протягом кількох місяців знімає документальний фільм про російсько-українську війну.

Саме під час роботи над проектом у Києві він застав перший день повномасштабного російського вторгнення. Згодом актор виїхав з України, однак вже наприкінці березня повернувся на Львівщину, щоб налагодити роботу своєї благодійної організації в нашій країні. Саме Шону Пенну належить ініціатива збору коштів на 2 ескадрильї винищувачів та підготовку українських пілотів до польотів на F-16.

Нещодавно ж зірка організував у Лос-Анджелесі благодійний вечір, на якому вдалося зібрати понад мільйон доларів. Також зірка заявляв, що готовий взяти зброю, щоби боротися разом з Україною.

В інтерв'ю Hollywood Authentic актор раніше розповідав, що захоплюється народом України ще з 2014 року. Він порадив усім охочим подивитися документальний фільм "Зима у вогні" про події Революції гідності, щоб краще зрозуміти українців.

 

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що 18 червня у центрі Львова помітили відомого голлівудського актора Бена Стіллера.

Последние новости