Телеведучий Дмитро Комаров продав свій рідкісний автомобіль, щоб допомогти ЗСУ

Телеведучий Дмитро Комаров продав свій рідкісний автомобіль, щоб допомогти ЗСУ. || Фото: instagram_komarovmir

Журналіст, телеведучий та мандрівник Дмитро Комаров продав свою машину за 1 мільйон гривень, щоб передати ці кошти на потреби ЗСУ.

Нагадаємо, із нагоди 39-річчя Комаров виставив на благодійний аукціон свій рідкісний автомобіль.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

У своєму Instagram Дмитро написав, що перш ніж продати авто, він разом з колегами передивився сотні, ставок обдзвонив реальних претендентів, відсіяв жартівників і зміг визначити реальних претендентів.

Покупцем стала не одна людина, а ком’юніті молодих людей, які займаються інвестиціями, зазначив телеведучий.

"Мою машину вирішили купити "просто так", тому що, цитую: "ми точно знаємо, що гроші чесно підуть на користь, а не пропадуть". Цей мільйон принесе реальну користь нашим захисниками на передку - я скоро покажу результат. Я щасливий, що кожен день знаходжу нові підстави пишатися українцями. В кожного з нас свій фронт. І ми як ніколи єдині. Та непереможні", - наголосив Комаров.

За словами телеведучого, доказ цього він побачив, коли переоформлював авто на нових власників. Переоформлювали в київському МРЕО, яке розташоване в ТРЦ "Ретровіль". Навесні цей ТРЦ було наполовину зруйновано внаслідок ракетного удару.

 Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що десятирічна киянка Валерія Єжова, яка грала на Позняках у шашки з перехожими, змогла зібрати понад 20 тисяч гривень на потреби ЗСУ.

Последние новости