В Укрпошті розповіли, коли почнуть продавати нову тематичну марку

В Укрпошті розповіли, коли почнуть продавати нову тематичну марку. || Фото: t.me/igorsmelyansky

Наступного тижня компанія "Укрпошта" розпочне продаж нової марки, яка ввійде у серію, що присвячена війні в Україні. На ній буде зображено ескіз, який обрали люди за допомогою голосування - трактор, що тягне за собою ворожий танк. Марка називається "Доброго вечора, ми з України".

Разом з маркою буде продаватися художній конверт та листівка, а також оновлений фірмовий мерч Укрпошти.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації 

Нагадаємо, раніше Vgorode розповідав, що у додатку "Дія"  та у соціальних мережах Укрпошти українці могли проголосувати за той ескіз для нової марки, який їм подобається. За намальований трактор з танком віддали свій голос 314 473 людини. 

Генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський написав у своєму Telegram-каналі, що марка буде у продажу з 28 липня. У цей день відбудеться і її офіційне погашення в приміщенні Головпоштамту у Києві.

Назва нової марки відома чи не кожному українцю. Фраза "Доброго вечора, ми з України" належить фронтмену гурту "ДахаБраха" Марку Галаневичу. Пізніше гурт Probass ∆ Hardi створив з нею вірусний трек. 

За словами Ігора Смілянського, зображення трактора з танком було допрацьоване, бо про це просили люди в коментарях. Відтак, малюнок набув оригінальних філателістичних ознак, які неможливо буде підробити. 

Детальніше про запуск марки Смілянський розповість наступного тижня. Він анонсував, що цього разу запуск буде відрізнятися своєю унікальністю. 

[read_more_vg id="1213976"]

Нова марка "Доброго вечора, ми з України" вийде тиражем у 5 мільйонів.

Раніше ми розповідали, що після декількох невдалих запусків онлайн-продажів продукції Укрпошти, компанія врахувала усі помилки та навіть запустила власний магазин на міжнародній платформі Amazon.

Последние новости