Чоловік Руслани Писанки розповів про її хворобу та останні дні життя

Чоловік Руслани Писанки розповів про її хворобу та останні дні життя. || Фото: "ЖВЛ"

Відома телеведуча та актриса Руслана Писанка, яка померла 19 липня в Німеччині, не хотіла, щоб люди знали про її тяжку хворобу. Про те, що трапилося з актрисою, розповів її чоловік Ігор Ісаков.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що Руслана Писанка поїхала до Німеччини наприкінці лютого після початку повномасштабної війни. Там вона дізналася про тяжку хворобу та проходила лікування у місті Кайзерлаутерн. Тоді про діагноз актриси не було жодної інформації.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

23 липня, через кілька днів після смерті Руслани, її чоловік знайшов сили поділитися з народом, якими були її останні дні. Про це він розповів в ефірі програми "Сніданок з 1+1".

За його словами, у Руслани Писанки був рак. Вона нікому не хотіла говорити про свою хворобу, бо хотіла, щоб люди так само бачили її веселою і життєрадісною. Ігор каже, що Руслана довго збиралася, щоб вийти на вулицю у своєму звичайному вигляді, не показуючи, що з нею щось не так.

- Якась перука, якась шапочка, підфарбовувалася, виходила і посміхалася. Хоча були такі хвилі болю, коли я тримав її за руку і розумів, що вона вся напружена така, як камінь, але вона посміхалася і ми йшли, – стримуючи сльози, розповів чоловік Руслани.

Ігор Ісаков також поділився, що у Німеччині вони жили у сім'ї, яка погодилася їх прийняти. Німці дуже допомогли родині Писанки: вони поїхали у відпустку та залишили Руслані та Ігореві свій дім. Тоді чоловік зірки забрав її з лікарні після вже шостої хімії і привіз її до цього будинку.

- Я безмежно вдячний цій родині, що дали відчути Русі останні дні себе як удома, - сказав Ігор.

Згадуючи приємні моменти з Русланою, Ігор розповів про їхнє перше побачення. Він тоді мешкав у Черкасах, а актриса запросила його до Києва. За його словами, Руслана тоді запізнилася на три години і він уже подумав, що їхня зустріч - це розіграш.

– Я пам'ятаю, сів у машину, був такий шок, я нічого не міг сказати. Тому я сказав: "Руся, я помовчу з півгодини, ти говори щось, мені треба прийти до тями". Це її дуже розвеселило. Вона мені потім згадувала все життя, що я втратив мову, — згадав Ігор.

Зазначимо, що чоловік Руслани на згадку про неї оголосив збір грошей для допомоги дитині, яка має такий же діагноз, як її покійна дружина.

- У мене є гроші, для цього точно... Але потім дійшло: це такий спосіб віддати ту повагу, і зробити щось хороше.. для неї.. і осінило: я відкрив нову карту, вже і закинув на неї перші 10 тисяч... Давайте зробимо добро для Русі, але всі гроші я передам якійсь зовсім незнайомій дитині... Дівчинці... Або хлопчику... І якщо ми врятуємо хоч одне життя, то все це має сенс, - написав. Ігор Ісаков у Facebook.

Допомогти Ігореві втілити мрію в життя можна, надіславши будь-яку суму коштів на банківський рахунок:

5168745032199611 (Ігор Ісаков)
UA613052990262026400936452262 

Чоловік пообіцяв публікувати всі звіти.

Коли та де поховають Руслану Писанку?

Прощання з Русланою Писанкою пройшло у місті, де вона померла – у німецькому Кайзерлаутерні. Невдовзі чоловік зірки перевезе її прах до Києва та артистку поховають на Байковому цвинтарі.

[read_more_vg id="1213983"]

Последние новости