Під час окупації на Київщині росіяни 18 годин катували циркового артиста

Під час окупації на Київщині росіяни 18 годин катували циркового артиста. || Фото: Пресслужба Gena Viter

Під час окупації села Гребельки, що на Київщині, військові РФ жорстоко катували 42-річного Ігоря з династії циркачів, його сценічне ім’я Гоша. Окупанти ламали чоловіку пальці, підпалювали живцем і отримували від того маніакальне задоволення.

Моторошною історією про звірства росіян поділився на своїй сторінці у мережі український продюсер та співак Gena Viter, який разом з фондом dao_charity привіз гуманітарну допомогу до деокупованого села.

Сейчас все самое оперативное в нашем Telegram-канале. Подписывайтесь, чтобы быть в курсе самой важной информации

Ігор розповів, що з перших днів окупації села, у його будинку поселилися окупанти. Чоловік повернувся додому, коли його вже повністю зайняли росіяни. Військові РФ не дозволили йому взяти речі та зв’язали у гаражі.

"Били мене, усі, хто хотів. Один облив мене розпалювачем для багаття і підпалив. Почали тушити лише, коли зрозуміли, що разом зі мною спалять і гараж", – пригадав Гоша.

На щастя, чоловікові вдалося втекти. Він отримав великі опіки тіла, однак зміг поночі зміг дійти пішки від села до Києва.

Єдине і перше, що він врятував і забрав з собою із будинку була концертна афіша його мами.

Протягом кількох місяців Гоша був на заході України, а зараз повернувся в рідне село, щоб відбудувати дім до зими.

Нагадаємо, раніше Vgorode повідомляв, що У Києві чоловік, представившись волонтером, безкоштовно взяв у прокаті автомобіль нібито на потреби української армії, а потім продав його.

Последние новости