На Печерську хлопець на електросамокаті збив чоловіка, через що той незабаром помер

На Печерську хлопець на електросамокаті збив чоловіка, через що той незабаром помер. || Фото: Vgorode

Ніхто не дивується ДТП зі смертельними наслідками, які відбуваються за участю автомобіля. Однак до смерті збити людину за допомогою електросамокату, що сталося днями в Києві, - таке поки що рідкість.

Подробиці події стали відомі від Наталії – дочки загиблого чоловіка. НП сталася 9 серпня у центрі міста - біля будинку 12 на бульварі Лесі Українки. Чоловік, який працював завідувачем аптеки військового госпіталю, саме йшов з роботи, був світлий час дня. На тротуарі в нього раптово врізався двадцятирічний хлопець, який їхав із величезною швидкістю на електросамокаті.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Постраждалий чоловік отримав такі травми, що помер у лікарні через три дні - у нього була відкрита черепно-мозкова травма, множинні гематоми, крововилив у мозок та перелом основи черепа.

Микола, так звали загиблого, мав повних 66 років, він завідував аптекою у Національному військово-медичному клінічному центрі "Головний військовий клінічний госпіталь", займався постачанням медикаментів для поранених із фронту.

За словами доньки загиблого, повідомляють, поліція відкрила справу за фактом смерті чоловіка, і хлопця, який їхав на електросамокаті, викликали на допит.

Последние новости