Проєкт "Єдині" проведе безкоштовний курс вивчення української мови: подробиці

Проєкт "Єдині" проведе безкоштовний курс вивчення української мови: подробиці. || Фото: Serhii Nuzhnenko

5 вересня стартує безкоштовний курс із вивчення української мови Всеукраїнського проєкту "Єдині" від "Ініціативи "Навчай українською". Він триватиме 28 днів. За цей час люди з будь-яких куточків світу зможуть зробити крок у вивченні нашої мови. Вони щодня отримуватимуть завдання та навчальні матеріали, а також матимуть змогу взяти участь у вебінарах та розмовних клубах у своєму місті.

Організатори хочуть, щоб до кінця 2024 року 1 мільйон людей перейшов на українську мову. Курси будуть продовжуватись.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

До участі у курсі може долучитися будь-хто. Для цього потрібно зареєструватися за посиланням

Учасники курсу з вивчення української мови отримають:

Ініціатива "Навчай українською" складається з представники різних громадських організацій, які об’єдналися задля популяризації української мови. Проєкт відбувається за підтримки Уповноваженого із захисту української мови.

Проєкт працює спільно з Міністерством молоді та спорту України, Міжнародним самітом мерів, організованим Western NIS Enterprise Fund за підтримки прем’єр-міністра України, Київським міським Центром гендерної рівності, запобігання та протидії насильству, студією онлайн-освіти EdEra, онлайн-платформою "Є-Мова" та Українсько-польським центром освіти UniverPL.

[read_more_vg id="1217483"]

Усі питання до організаторів проєкту "Єдині" можна поставити за телефоном +38 (050)-927-05-44.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що у Києві проводяться лекції з вивчення української мови в розмовному клубі української мови. Його учасники розвивають навички спілкування, перш за все, щоб побороти мовленнєвий бар’єр та страх.

Последние новости