Пес, якого знайшли пораненим в Ірпені, поїхав у нову родину в Португалії

Пес, якого знайшли пораненим в Ірпені, поїхав у нову родину в Португалії. || Фото: facebook.com/KARG.kyivanimalrescuegroup

У важкі часи так хочеться чути побільше приємних та позитивних новин. Хоч їх не багато, але все ж таки вони є у нашій новинній стрічці. Ділимося з вами історією пса з Ірпені, який пережив окупацію, був знайдений пораненим, але стерпівши біль, знайшов нових господарів і поїхав до Португалії.

Про терплячого та мужнього собаку розповіли у KARG.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Пес, якого волонтери назвали Ірпінь, був знайдений у місті з величезною раною на шиї. Парамедики, які знайшли собаку, одразу ж доправили його до ветлікарні "Рудий Кіт". Там тваринці зашили рану, робили уколи та намагалися поставити її на лапи.

Пес Ірпінь спокійно сприймав усі маніпуляції, розуміючи, що люди рятують його життя. Дякуючи професіоналізму ветеринарів пес одужав. Лікарка ветеринарної медицини Марина Нємцова почала шукати йому дім і нову люблячу родину. Через деякий час на оголошення про пошук господарів відгукнулась сім'я з Португалії, яка згодилася забрати собаку. Так завдяки допомозі небайдужих людей Ірпінь поїхав до нових господарів за 5 700 кілометрів. Нова родина вирішила принципово не змінювати ім'я собаки, бо він з України, він - Ірпінь.

- Дуже багато собак потребують допомоги людини. Якщо бачите собаку в біді - не проходьте повз, будь ласка. Змінити світ для всіх одна людина не в змозі, змінити світ для однієї собаки - так. А це вже не мало, повірте! - закликають фахівці KARG.

Нагадаємо, раніше Vgorode писав, що завдяки американському журналісту, який висвітлював події в Ірпені, світ дізнався, що від війни страждають не тільки люди, а і тварини. Кореспондент опублікував фото чоловіка з паралізованим собакою, який лежав на дорозі. Виявилось, що цього бідолаху кинули у чужому дворі, де він міг загинути від голоду, спраги та холоду. Тваринку знайшов господар двору, який передав її ветеринарам. Лабрадор хоч і має кілька захворювань, але пережив війну і зраду господарів, так що заслуговує на дбайливу сім'ю.

Последние новости