На Київщині було заарештовано чоловіка, який працював під окупацією "заступником голови селищної ради"

На Київщині було заарештовано чоловіка, який працював під окупацією "заступника голови селищної ради". || Фото: t.me/pgo_gov_ua

Житель селища Димер під окупантами отримав одразу дві "перспективні" посади. Наразі він переслідується за статтею кримінального кодексу.

Незабаром після того, як російські війська у лютому цього року окупували північну частину Київської області, один місцевий житель вирішив зробити за нової "влади" швидку кар'єру. Він пішов на співпрацю з військовими країни-агресора, увійшов до них у довіру.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За колаборацію з росіянами він отримав одразу дві посади: заступника голови Димерської селищної ради та директора Димерського комбінату комунальних підприємств, повідомляють у Телеграм-каналі "Офіс генерального прокурора". Перебуваючи на цих псевдопосадах, чоловік приймав місцевих жителів із різних питань, займався організаційною та господарською роботою.

Коли влада окупантів закінчилася, у підозрюваного у колабораціонізмі почалися великі проблеми. Його взяли під варту і Київська обласна прокуратура звинувачує його за фактом колабораційної діяльності за ч. 5 ст. 111-1 КК України.

Последние новости